sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Neva kolmatta kertaa ACE:lla

Tänään oli tosiaan se korvaava treeni, kun 30.10 on omat treenit peruttu. Taaaas meni ihan superhyvin! :) Mä en tiedä käyttäydynkö mä jotenkin erilailla, vai mikä on syynä, kun Neva osaa ollakin tuolla niin hienosti. Tietysti hallikin on paljon totuttua rauhallisempi, kun yleensä paikalla on vain ne meidän ryhmän koirat. Mutta myös ulkona kävellessä Neva ei nosta muista koirista samalla tavalla kierroksia. Tosi jees! Ja onhan Nevan treeneissä nyt panostettu siihen keskittymiseen, mikä kyllä näkyy tuossa tekemisessä ihan suoraan.

Tällä kertaa ekan kierroksen aikana unohdin kameran laukkuun, mutta toka kierros tuli kuvattua :) Ekalla tehtiin noita 1-2 hyppyjä ja siinä on myös meidän kotiläksy (kuten tais olla kaikkien muidenkin). Sitten jatkettiin rataa 2-10 ja se meni tosi jees! Tokalla kierroksellakin tehtiin aluksi vielä tuota 2-10, mutta jostain syystä se ei sujunut ihan niin nätisti kuin ekalla kiekalla. Meinaa muuten olla tuo Neva aika liukas pidellä, kuten tuossa renkaalla :D Otin vahingossa äänet pois videolta.. Hups.


Treenien jälkeen sain vielä hyvät ja hieman erilaiset ohjeet boksin opettamiseen A:ta ajatellen. Me ei siis olla vielä aloitettu sitä ollenkaan, vasta saatiin boksit rakennettua. Mutta ensi sunnuntaina aloitetaan se ja toivottavasti muistan pyytää jonkun kuvaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti