sunnuntai 9. elokuuta 2015

Myrskykisoissa

Eilen meillä oli Sodan kanssa iltakisat Varkaudessa. Ykköset päätti kisapäivän ja saavuttiin paikalle just kakkosten viimesen radan aikoihin. Ukkonen jyrisi, ei onneksi päällä, ilmottauduttiin eikä keretty ilmottautumiskopista ulos, kun taivas aukes. Vettä tuli ihan kaatamalla (ei oikeesti vois sataa kovempaa). Odoteltiin että sade hiipuis, mutta ei, pakko oli lähteä koiria kävelyttämään ennen omaa rataantutustumista. Just pääsin takaisin autolle kun sateen lisäks alkoi järjetön tuuli ja sade meni vaakatasossa ja nousi maan kautta takaisin ylöspäin. Kakkoset piti taukoa ja kun myrsky meni lopulta ohi ja vaihtui tihkusateeksi ilman sitä älytöntä tuulta, oli rimat ja hyppyjen siivekkeet lennelleet kentällä ympäriinsä. Meillä kävi siis mieletön tuuli, kun juuri ennen meidän rataantutustumisen alkua loppui viimeinenkin sade ja jyrinä ja pilvet alkoi rakoilemaan.

Eka rata meni vähän rallatteluksi, tai harrastettiin siis vääriä putkenpäitä ja kepit lähti oikein vasta kolmannella yrittämällä. Oli se Sodan keppipainajainen, lievä avokulma. Toka rata menikin paremmin, tyhmä ohjausvirhe mistä 5 ja sitten toinen 5 saatiin ilman virhettä. Eli puomin alastulolta nosti 5, mutta videolta katsottuna Sodan vasen etutassu osuu kontaktille aivan selvästi. Kuitenkin sij. 3. ja tässä se video.


Eli sikäli onnistuneet kisat, että yhtäkään rimaa ei roiskunut ja tokalla radalla kepitkin meni oikein nätisti. Vähän harmittaa tuo tokan radan väärä tuomio, mutta eipä se ois ollut 0 kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti