sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Keppihommia ja kisapohdintoja

Tänään käytiin taas hallin takana vähän keppihommissa. Tai oli meillä siinä muutama hyppykin keppien ympärillä joilla vähän pyörittelin ja keppien toisessa päässä mutkaputki vauhdittajana ja houkuttimena.

Soda teki ensin niitä unholaan painuneita keppikulmia ja alkuun kyllä meinasin polttaa päreeni avokulmien kanssa... Kyllä se maltti ja keskittyminen onneksi sitten löytyi ja alkoi avokulmatkin taas sujumaan. Hyppäämään se kyllä keskittyi todella hyvin! Rimat oli tosin taaas 55cm, pitäis välillä hyppyyttää korkeempiakin kun tuppaa varsinkin niitä roiskimaan.

Nevan kanssa tehtiin taas eläinkokeita, tosin tällä kertaa ei ihan niin menestyksekkäästi. Kokeilin nimittäin palkata sitä namien sijaan narupallolla... Heti kun pallon otin esiin, alkoi älytön flänkkääminen! Siispä pallon kanssa jätettiin hypyt väliin ja heitin Nevan vain pari kertaa vauhdilla putken kautta kepeille ja todella hienostihan se teki, vireen nostamisesta huolimatta! Pallon pistin kuitenkin takaisin autoon tuon virekokeilun jälkeen..

Sitten palattiin namien kanssa vähän hyppimään ja Nevalla oli nyt kolmatta kertaa 55cm rimat. Hienosti se ne piti, yhden tietyn hypyn tosin pudotti monta kertaa, oisko ollut enemmänkin ohjausviba. Sitten tehtiin muutaman kerran keppejä sitä putkea kohti ja alkuun jätti viimeiset kepit tekemättä, kun rupes kiirehtimään putkeen. Jätin tarkoituksella sen putken kokonaan tekemättä ja palkkasin siis keppien loppuun onnistuneet. Joku toinen kerta kokeillaan miten käy jos päästän palkaksi kepeiltä putkelle..

Lopuksi Nevallekin keppikulmia, tosin putkesta pois päin pujotellen. Virheitä Neva ei tainnut juurikaan tehdä, oisko joku avokulmavirhe kuitenkin tullut, jonka olen vain autuaasti unohtanut?

Kisahommista sen verran, että nyt ois tosiaan haaveena päästä Sodan kanssa Varkauteen 8.8 ja ehkä myös Kuopioon 15.8, tai edes jompaan kumpaan. Jos siis tili myöntää mulle ilmottautumisluvan. Ja tietysti jos nuo kepit ja rimat vaikuttaa siltä, ettei ole ihan yhtä tyhjän kanssa lähteä.

Nevan kanssa aion kyllä työstää nuo kepit viimeisen päälle kuntoon ennen mitään kisahaaveita. Sapettaa niin paljon nuo Sodan keppivirheisiin kaatuneet nollaradat.. Vaikka Nevan kontaktithan on vielä aivan alkutekijöissään, että saa nähdä kisataanko ainakaan ennen syksyä 2016 sen kanssa. Ja jos vain mahdollista, niin aloitetaan useammilla mölleillä ihan siksi, että haluan rauhassa saada myös kisapaikalla käyttäytymisen ja vireen kohdalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti