tiistai 27. toukokuuta 2014

Uimasilla ja agihommissa

Sopan kanssa on käyty toukokuun aikana parit kisat ja lähinnä hyllytelty. Puotettu rimoja ja jätetty keppien aloitukset tekemättä. Yksi rata jätettiin kesken A:n alastulokontaktin läpijuoksun takia.

Toukokuun ajan käytin treenivuoron Pro Perrolla lähinnä Sodan kanssa treenaamiseen, mutta nyt ainakin alkukesän saa Neva treenata enemmän. Eilen oltiin treeneissä ainoat ja jos oisin sen arvannut, niin ois kyllä Sodakin päässyt mukaan :P

Käytettiin aika hyödyksi ja Neva aloitti keppitreenit. Tehtiin neljää keppiä namipalkalla ja penneli keskittyi hurjan hienosti, ainakin osan aikaa. Kävi välillä juoksemassa lenkin hallia ympäri tuulettumassa. Taukoja pidettiin aika paljon, tehtiin aina muutama minuutti kerrallaan. Nevalla oli namikuppina ensin pakasterasia, mutta penneli ryösti sen aina ja viskoi ympäriinsä, eli se lenti roskiin.. Tilalle otettiin iso muovilaatikko missä meillä oli nameja, sen kannelle laitettiin palkka.

Loppuun treenattiin vielä siivekkeiden hakua kolmen hypyn pyörityksenä, tätäkin pystyttiin nyt tekemään namipalkalla! Neva oli aika tosi taitava! Aiemmin sen on ollu tosi vaikea mennä siivekkeiden välistä, mutta nyt ties selvästi mitä oltiin tekemässä. Kerran pomppas namille komeella myyräloikalla ja säpäleiksihän sekin laatikko meni.. Ens kerralla pitää ottaa mukaan joku betoniporsas.

Nyt on siis Nevalla useampi kerta edessä keppitreeniä (ehkä Sodakin ehtii samalla treenata pientä ratapätkää) ja lisäksi aloitellaan kotona kaikenlaisilla pinnoilla, paikoilla ja viritelmillä tekemään kontaktitreeniä, siis asentoa lähinnä sekä ylös- että alasmenolle.

Neva kävi myös lauantaina ensimmäistä kertaa uimassa sitten edellisen kesän pentuajan! Tai kastautuihan se keväällä kepin perässä, mutta sitä ei kyllä lasketa. Soda ui mallikkaasti, mutta Nevan pääkopassa naksahti ja hullunkiilto silmissä metsästi aaltoja ja pärskeitä...








Pitää nyt pistää tylleröistäkin pari kuvaa :D


Jani oli napannut Doriksesta kivan kuvan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti