tiistai 28. toukokuuta 2013

Karvapallo kesätukkaan

Sopalta lähti vihdoin nuo hapsut pois ja nyt meinasin kokeilla jollain koneella ajaa niitä sitä mukaa kun kasvavat, jos vaan muistan ajoissa. Kuitenkin karvat on leikattu kahdesti vuoteen (keväällä ja syksyllä), niin mitä niitä edes kasvattamaan. Tässä karvapallo ennen ja se sporttisempi versio jälkeen. Edellisen trimmin kuvat löytyy postauksesta aivan marraskuun alussa.


Ja tokojuttuja! Eilen illalla tehtiin Sodan kanssa kaks tunnaria tuossa pihalla, molemmat takuulla kympin arvoisia! Jeee, toimispa vaan kokeessa asti..

3 kommenttia:

  1. Miten ikinä saat nuo etutassut noin siisteiksi!? Elviksellä ne on aina kammottavat. Sen karvat kasvaa koivissa ihan pyörteillä, enkä vielä ole keksinyt kuinka ne saisi koneella/ohennussaksilla lyhyiksi ilman, että näyttäisivät kammottavilta.

    VastaaPoista
  2. No siis salaisuus lienee siinä, etten hoida trimmausta itse :D Unohtui tekstissä näköjään mainita, että Stiina (http://siiselisona.blogspot.fi/) kävi hoitamassa homman, ja leikkasi karvat kaikkialta korvia myöten vieläpä isoilla muumi-fiskarseilla..

    VastaaPoista
  3. Soppa on nyt älyttömän paljon paremman näkönen! :)

    VastaaPoista