tiistai 11. joulukuuta 2012

Agittelua, rallikuvia ja heräilevä tokokärpänen?

Pakkasilla pidettiin vähän reenitaukoa, mutta tänään käytiin taas agittelemassa. Tehtiin kontakteja ja keppejä, vetäsin esteitä vaan vähän irti seinästä ja sain aikaan oikeestaan aika kivan reenin. Soppa ei tehnyt yhtään virhettä!

Vedätin rajusti kontakteilla, mutta niin se vaan pysähty joka ainut kerta. Keinun juos vauhdilla päähän ja anto kosahtaa alas. Edellisten kisojen lentokeinusta ei enää tietoakaan :>

Kepeille lähetin A:lta niin, että olin itse keinun alastulon vasemmalla puolella kun vapautin Sopan A:n alastulolta kepeille, ja irtos aika törkeen hienosti! Kulma oli oikeesti just noin omituinen, mutta yhtään ei epäröinyt mennä. Lähetin kepeille myös avokulmaan keinun takaa kerran ja senkin teki oikein ja hirmusella vauhdilla, siitä jatkettiin A:lle.

Kamerasta oli tottakai jääny muistikortti kotiin.. Ehheh.

Linka juos ensin muutaman kerran A:ta ja vahvisteltiin kontaktilla pysymistä. Hienosti se siihen asettuu ja pysyi myös.

Keinua tehtiin nami-imutuksella ja senkin meni reippaasti. Vähän mulkoili kun lähti kallistumaan, mutta silti en pehmentänyt pamausta tai hidastanut vauhtia yhtään. Monta kertaa meni rohkeesti ja muisti kontaktin ottaa myös tarkasti.

Keppejä tehtiin peruuttaen käsiavulla ja meni tosi hyvin. Välillä käännyin oikein päin, mutta pidin käsiavun, välillä rytmitti hienosti ite mutta sitten rupes harppomaan joka toiseen. Tahallaan kyllä näytti pelleilevän. Pääasia että tekee innolla.

Loppuun vielä himppu seuraamista, meinas mennä pari kertaa nurin kun teki niin pätevänä :P

Ollaan käyty pakkasten aikaan rallaamassa, nämä kuvat on hiekkakuopilta.
Karjakoira :>
Talvisesta Egyptistä
Pyramidin huipulla
Tokokärpänen on vähän tökkinyt nurkan takaa, mutta ehkä se pysyy vielä kurissa. Saas nähdä.. Tunnarit ja metalli tuli kyllä haettua varastosta pölyttymästä narikan hyllylle. Viikon päästä keskiviikkona on Sopalla tohtorikäynti ja tiedossa agilomaa, ehkä sitten tehdään haavaa parannellessa rauhallisia tokohommia. Oishan ne SM-kisat kesällä täällä Pieksämäellä, jos sinne sihtais ;)

1 kommentti: