torstai 15. marraskuuta 2012

Tuplana agitykkejä

Käytiin tänään hetken mielijohteesta agittelemassa. Tarkotus oli tehdä pelkästään Sopan kanssa, mutta päätinkin testata jämänameja Linkalle, sille kun on ollut hankalaa löytää tarpeeksi hyviä nameja motivoimiseen. Mutta kappas vain.. Linkan valuutta löytyi!!
Ensin tehtiin Sopan kanssa, eli käytännössä neuvoteltiin siitä pysyykö rimat ylhäällä vai ei. Sen lisäksi neuvoteltiin siitä saako lähdössä ennakoida.. Eli aina kun nostin käden ensimmäistä hyppyä varten, varasti. Pari toistoa ja meni jakeluun, että suullista hyppykäskyä tarvii edelleen odottaa. Mutta sitten kun rimat kesti, näytti meno tältä.
Linka oli aika tositosi pähkinöinä, voitte katsoa ihan itse videolta miltä näyttää motivaatio-ongelmainen namihullu... Kerran se kupsahti kyljelleen kun yritti niin kovasti tulla sivulle :D
Linkahan ei ole siis tehnyt takaakiertoja juuri lainkaan eikä vissiin ikinä pakkovalssia.

Tässä tämä Linkan valuutta

4 kommenttia:

  1. Voisko varasteluongelmaan liittyä se, että ainakin kisavideoilla näyt vapauttavan Sodan välittömästi kun käsi on noussut... Ehkä nouseva käsi on yhdistynyt vihjeeksi, että sitten lähdetään. :)

    Itsekin omia kisavideoita katselleena tiedän, että vaikka kuvittelisi odottavansa hetken ennen vapautusta, niin todellisuudessa aika on ollut paljon lyhyempi. :D Mutta kannattaa varoa ettei anna vapautusta liian pian käden liikkeen jälkeen, ettei se kisoissakaan sitten merkitse sitä, että silloin saa lähteä. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin mahdollista, mietin itekkin tuossa sitä samaa. Pitää koittaa kiinnittää huomiota siihenkin.. Ja jollain tapaa se varmaan liittyy myös ekan riman pudotukseen, tai sitten ei.

    VastaaPoista
  3. Aattelin sulta kysyä yhtä juttua. Mun nuori päälle vuosikas mittelinarttu on " leluja omiva " kakara. Jos, vaikka heitän lelun sille keppien jälkeen, niin sitä lelua on ihan turha yrittää saaha poikkee. Oisko sulla jotain vinkkejä ton "lelujen omimisen" karsimiseen ?

    VastaaPoista
  4. Maijän porukan uus treeniblogi : http://koirienitreenit.blogspot.fi/

    VastaaPoista