sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viis nollaa ja luokkavoitto!

Harmi vaan, ettei laji ollut agi vaan toko... Onneksi kameran akku loppu pian makuun jälkeen.

Tuomarina Tommi Varis, osallistujia voittajassa kokonaista kaksi kappaletta eikä kummallakaan koirista kovin toimiva päivä, siispä voitto irtosi. Pisteitä tehtiin reilusti yli puolet vähemmän kuin viimeksi.

Paikkamakuu: 9,5 (mulla joku pien hartialiike istumaan noustessa)
Seukka: 7 (ite oisin antanu korkeintaan vitosen, koira lompsotti menemään ehkä vähintään kolmen metrin säteellä ihan muissa maailmoissa, välillä muisti kävästä sivulla istumassa)
Istuminen: 0 (kauniisti putos maahan, seukka oli jo himpun siedettävämpää)
Luoksari: 0 (hienosti valu seisominen makuun paalille asti eikä joku nerokas ohjaaja hokannut antaa toista käskyä)
Ruutu: 0 (koira kyllä meni hienosti mutta ite pysäytin liian aikasin enkä viitsinyt sotkea koiraa yrittämällä saada sitä peruuttamaan, kun ei sitäkään oo ikuisuuteen harjoteltu. sivulletulon varasti vielä liikkurin käskystä)
Hyppynouto: 0 (kierti takasin tullessa hypyn, mitä ei oo ikinä tehnyt, varma kympin liike...)
Metalli: 10 (jeejeee! ite heitin kyllä liian lyhyen heiton)
Tunnari: 0 (kapulat rivissä eikä ees käynyt oikeessa päässä, tyytyväisenä toi kyllä toiseks reunimmaisen mutta väärästä päästä)
Kaukot: 7 (kerran ei jaksanut seistä vaan painu maate)
Kokonaisvaikutus: 8 (säälipisteitä, ite oisin antanu korkeintaan vitosen)

Yht. 122p, ei tulosta ja luokkavoitto

Kehään meno oli ehkä pahinta koko kokeessa. Ensimmäisenä lähti syöksymään kohti ruutua eikä tullut kutsusta luokse, mutta maahan meni kun karjasin ja siitä sitten luokse. Uskomatonta. Ennen ja jälkeen kehän toimi luonnollisesti täydellisesti.

Ennen koetta poikettiin nopeesti geohommissa hakemassa yks kätkö ja jälkeen haettiin kaks lisää. Näistä kolmesta kaks Soppa ilmas oikein hienosti, toisen nenällä ja toisen hyppäämällä ikivanhan rakennuksen kivijalalle seisomaan, en todellakaan käsitä miten se siinä pysyi.. Siis sehän seisoin tavallaan seinällä. Kolmannelle en sitä hommiin edes pyytänyt. Ja jälkimmäisellä georetkellä tarjos vaikka kuin seukkaa... Ehheh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti