lauantai 15. syyskuuta 2012

Kisameininkejä ja irtoomisennätys

Tänään käytiin Varkauden agikisoissa tekemässä kaks rataa.

Eka oli ihan överi, ensin Soppa varasti lähdön ihan törkeesti enkä tajunnu reagoida siihen. Sitten jankattiin keppejä lähemmäs ikuisuus kun herra ei voinut millään aloittaa alusta ja sitten kehtas vielä jättää lopun tekemättä. Muurin kolautti alas ja kontaktit juos läpi. Kepeiltä jo tuli hylly.

*ratapiiros tulossa*

Ennen tokaa rataa käytiin tekemässä lämppäriesteillä (huimat kaks hyppyä) pientä kurinpalautusta. Harjoteltiin odottamista niin, että ennen suullista lupaa ei lähdetä vaikka mitä tekisin. Rimojen putoomisiin ja kolahduksiin puutuin myös.

Toka oli hyppäri ja se menikin jo paljon nätimmin, tuloksena 10. Ei aikomustakaan varastaa ja rimat piti myös hienosti, muuri oli ainut joka tuli alas. Keppien alotus meni taas tokaan väliin. Irtoomisennätyskin tais tulla, tai ainakin siltä se tuntui.. Olin Sopan kanssa tasoissa ehkä neljännen hypyn kohdalla, en ainakaan metriäkään sen jälkeen. Soppa meni sitten loppumatkan putkeen monen esteen etumatkalla, eli siihen väliin mahtui pussi, hyppy, rengas ja se putki. Sitten sain taas oikastua sen kiinni. Villi tunne.

*ratapiiros tulossa* Ekan radan videon lopusta näkee miten tämän radan alun neljä hyppyä oli, A on vaihdettu pussiin.
Kotimatkalla käytiin vielä hallin pihassa tekemässä nopee keppireeni, ihan jees jos siitä ois huommisen ACE:n kisoihin jotain apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti