perjantai 24. elokuuta 2012

Mikkelin kisoissa

Viime la. oltiin Mikkelissä agikisoissa. Kolme rataa joista keskimmäisellä nolla niin lähellä, sitten vetäsin yhdeltä hypyltä huti ja hylly tuli. Kolmas oli aika överi ja sen video kahdessa erässä niin en jaksanut tänne kokoilla.


Bella oli myös reippaana mukana. Sai kovasti ihastelua osakseen ja osasi hienosti myös keskittyä tekemään hommia. Harjoteltiin kaukojen vaihtoja, sivulle tuloa/pysymistä ja katsekontaktia. Muutama kerta tehtiin myös A:n nousukontaktin ottoa. Pätevä pentu!

Ollaan muutamana päivänä lähiviikkoina tehty myös vähän tokojuttuja Sopan kanssa. Lähinnä seuraamista ja jääviä, himppu myös kaukoja ja jotain muuta. Eilen käytiin hallilla tekemässä enempi, kun tosiaan se piirimestiskoe lähestyy.. Soda oli aika hirmu hieno. Tehtiin paikkamakuu, seukka, liikkeestä istuminen, luoksaria, ruutua, tunnaria ja hyppynouto metallilla. Ruutu oli vähän hakusessa mutta muuten meni hienosti.

Huomenna mennään ACE:lle agia reenaamaan ja siihen päivitykseen koitan tunkea myös viimeiseltä kuukaudelta muutaman kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti