lauantai 2. kesäkuuta 2012

Soppa ACE:lla

Tänään ajeltiin ACE:lle treenaamaan. Oli aika kiva rata, videolle ei vaan teknisistä syistä saatu läheskään kaikkea (parhaat palat puuttuu, luonnollisesti). Kokosin kuitenkin jonkinlaisen pätkän, mitä kerettiin tekemään. Punaisen putken jälkeen jatkuu ulostulopään edessä oleva hyppy, siitä puomin pään vieressä oleva hyppy (ei se mikä jo hypättiin), kuvaajaa lähempi sininen pää, pituus, putken takaa muuri ja vielä pari hyppyä ja puomi. Ja se puuttuva osuus oli se kaikista hauskin. Hitsi..

Mutta Soppa sai hirveesti kehuja! Ihastelivat kuinka kuuliainen ja herkkä ohjautumaan se on ja vaikka mitä. Soppa tais vaan esittää unelmakoiraa, mutta olin ylpee.

Eilen käytiin omalla hallilla myös agittelemassa molempien koirien voimin Tiinan ja punaisten kanssa.

Soda teki pelkästään tosi jyrkkää avointa kulmaa kepeille (ja ruutua). Jätin odottamaan keppien poistulopäähän ja kiersin itse toiselle puolelle menopäähän kutsumaan kepeille. Ensin vedin kädellä oikeeseen väliin ja kun kääntyi niin hienosti, niin menin vaan kutsumaan, mutta en auttanut yhtään. Hienosti osas! Ei tainnut tulla ainuttakaan virhettä. Vielä kun onnistui tolleen että oon samalla puolen keppejä koiran kans, kuten tänpäiväsellä videolla yritettiin. Ei jääty ACE:lle niitä kuitenkaan hinkkaamaan, kotona sitten.

Linka teki ensin kujakeppejä hienosti (paremmilla nameilla ois menny kyllä lujempaa), putki-hyppy-putki-hyppy -rinkiä ja vähän kokeiltiin välistävetoja ja jonkun valssinkin taisin putkelle tehdä. Loppuun vielä toooosi pitkä suora, eli hyppy-putki-hyppy-putki. Vähän oli putken päät vinksallaan Tiinan Tikrun jäljiltä, mutta silti haki kaikki esteet tosi hienosti ja juos järjettömän lujaa (kiitos Tiinan namien) ja tuli vielä namikupilta takasinkin päin samalla tahdilla. Jeeee Linka irtoo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti