tiistai 15. toukokuuta 2012

Helsingissä

Lähdettiin pe. aamuna Sopan kanssa Helsinkiin, Linka ja Doris jäi porukoille hoitoon. Siellä käytiin agikisojen lisäksi retkellä Suomenlinnassa, geokätköilemässä, koirapuistossa...
Ei se enää niin ällö oo
Agikisat oli taas pohjanoteeraus, neljä rataa ja yhtä monta hyllyä. Soppa teki varmaan kaiken mitä ei tavallisesti tee.
Ensimmäisellä Soppa varasti (se ei koskaan varasta!! :o ), meni pasmat sekaisin ja vihdoin puolessa rataa kepeiltä hylky. Jätti siis viimesen pujottelematta (!?) ja hyppäs seuraavan hypyn. Video on yhtä sumua, mutta latasinpa kuitenkin..

Tokalla osasin odottaa varastamista, minkä se teki. Kommentoin sellaisella rähähdyksellä, että kyllä koiraa kadutti.Palautin ekan hypyn taa, jonka tulikin sitten ali ja siinä vaiheessa lähdettiin radalta. Kaks viimestä ei aikomustakaan varastaa ;) Tältä ei videota.

Kolmannella tuli joku rima alas, mutta ihan lopussa väärä pää putkeen.

Neljännellä keppivirhe ja yks tai useempi rima alas, ihan lopussa rengas väärästä välistä (tätäkään ei oo tapahtunut koskaan esteen opettelun jälkeen = n. 2,5v) ja hyppäs suoraan seuraavan hypyn ennen kun ehdin korjata.

Muutama kuva Suomenlinnan retkeltä
Merimatka oli aika vilponen! Lopulta Soppa tajus mennä penkin alle suojaan tuulta.



Leijoja meidän eväspaikan yllä!
Piinattiin liikkeellä olleita geokätköilijöitä syömällä eväät kätkön vieressä. Ideahan on, ettei kukaan ulkopuolinen näe kätkön löytymistä... :D
Tikrun eväs
Doris oli hoidon aikana kunnostautunut syömä-puolella. Dorishan koittaa kovasti laihduttaa, mutta neiti oli päättänyt suureen nälkäänsä napata kompostin takaa pari hiirtä.. Jäi tosin ilman iltaruokaa sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti