sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Where you invest your love, you invest your life

On ollut vähän koirallinen pääsiäinen ja sama meno jatkuu. Tänään illalla vielä agi, huomenna toko ja ti ja ke vois olla vapaata, paitsi jos mennään ti (ja ke) vetohommiin ja ke agiin.. Perjantain MH-luonnekuvauksesta löytyy edellisestä postauksesta ja tähän sitten kaikki muu.

Perjantaina käytiin vielä lyhyt minisuksi-vetolenkki Sopan, Tiinan ja Tepon kanssa. Mentiin aika lujaa.. Vastaan tuli kävellen corgi-tyttö ja sillon Soppa nopee haisteli ennen matkan jatkumista. Takasin tullessa mentiin uudestaan niiden ehi ja nyt Soda paineli suoraan ohi, vaikka corgi yritti tulla sen eteen. Tätäkin menoa tuli nyt ikuistettua!

Sopan vetohommien jälkeen käytiin vielä Linkan kanssa kävelylenkillä vetovaljailla ja vyöllä. Ensin Linkaa ällötti oikein ylipaljon ne valjaat, mutta puolessa matkassa tajus että jos kulkee hihna tiukalla niin valjaat tuntuu kivemmilta eikä mee rullalle. Kunnolla se ei vielä vetänyt, mutta piti kuitenkin hihnan tiukkana. Josko se vielä oppis.

Eilen käytiin ACE:lla agia reenaamassa, nyt ei löytynyt ylimääräistä kättä kuvaamaan, niin koitin ite asetella kameran niin, että suurin osa radasta jotenkin näkyy. Sopan kanssa oli radalla varmaan ensimmäistä kertaa oikee tekemisen meininki! Jei! Ja Linka palkkautu ihan ensimmäistä kertaa lelusta, eikä välillä tahtonut ees namin voimalla siitä luopua :D Unohdin Sopan jälkeen lelun radalle ja sieltä Linka sen sit bongas.



ACE:n jälkeen lähdettiin Linkan kanssa vielä kiertämään Herneniemen lenkkiä. Mentiin jäätä pitkin niemen kärkeen ja takasin päin tultiin rantapöheikön läpi menevän pienen ladun vartta. Loppumatkasta tulikin vastaan meidän tokon reenikaverit Fuga ja Severi Miran kanssa ja lähdettiin niiden matkassa uudelle kierrokselle. Oli Linka kerrankin illalla ees hetken aikaa väsy.
Fuga ja Severi
Severi ja Linka rallas oikein urakalla!
Doriskin on ulkoillut porukoilla päivähoidossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti