keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tokot ja agit + seurapiirimau

Eilen oli molemmat koirat tokossa.

Soda alotti luoksetulolla, fiksailtiin maahan putoomista. Ennen Soppa on tehny makuun pysähtymällä seisomaan ja siitä painunu maahan, eli hitaasti. Nyt opetettiin sille kunnon liukkarimakuu :D Aika tyylikkäät jälet jäi hallin pohjaan!

Sitten yhdistettyä metallia ja hyppynoutoa. Heti kun lähti metalli suussa hyppäämään takasin, lähdin juoksemaan lelun kanssa karkuun. Sitten samaa myös ilman hyppyä. Lelu oli käytössä vaan tän kerran ja rupes selvästi jo kyyläämään että millonmillonmillon..

Viimeisenä vielä ruutua, jonka yhteydessä puututtiin hitaaseen sivulle tuloon, nyt on jo oikein rivakka! Siitä jos joku haluaa tietää kysyköön suoraan. Ruutuun otettiin lyhyeltä matkalta näytöillä lähetyksiä. Ensin kävin taputtelemassa, mutta sitten Soppa rupes haistelemaan siellä ja tehtiin niin, että kävin hyppimässä siinä oikeella paikalla ja se toimi. Välillä olin ite ruudun lähellä, lähetin Sopan kiertämään vastakkaisesta suunnasta hypyn siivekkeen ja siitä ruutuun. Palkka välillä palloa heittämällä ja välillä vapauttamalla mun käteen narulelulle, riippuen ihan siitä mitä kyyläs. Kokeiltiin myös ruutuun ohjaamista ilman käsiapuja jos koira on ruudun oikeella tai vasemmalla puolella, mutta niistä ei sen enempää.. d:

Linka oli taas häiriökoirana, opiskeli sivulle tuloa, perän käyttöä ja muutamaa askelta eteen.

Tänään käytiin agittelee, Linkan hommat videolla. Soppa teki muuten samaa, mutta putken jälkeiset molemmat takaa, samoin puomin ja A:n välinen. A:n jälkeen vielä hyppy ja kepit. Linka irtos ensimmäistä kertaa putkiin! Ennen on pitänyt saatella ihan suulle asti eikä välttämättä siltikään mennyt. Oon ehkä vähän ylpee. Pitää joskus käydä rauhassa tekemässä irtoomisreeniä, vinokeppejä ja kontakteja niin, etten enää oo käsi valmiina turvassa. Tää nyt oli vaan tämmönen hupiralli.
Doriksesta on alkanut kehkeytyä kunnon seurapiirimirri. Se on päivisin porukoiden pihassa narunjatkeena ja siinä pyörii 2-3 mustavalkeeta kisua sitä moikkailemassa ja tänään äidin mennessä hakemaan Dorista puskasta sisälle, syöksyi sieltä aivan valtava musta karvapallomau! On se hyvä, että Dorre on leikattu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti