sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Lomalomaloma!

Jei, meillä on viikon loma. Meillä, eli myös Soppa lomailee viimestä viikkoa ja sitten pääsee taas reenaamaan. Tarkotushan oli tehoreenata koko viikko, mutta eipä sitten reenatakaan. Voi olla, että vien sen 3.3 varkauteen agimölleihin, mutta saas nähdä.

BH lykkääntyy myöhemmäksi, ehkä ens vuoteen (seura järjestää kerran vuodessa), jos ei läheltä löydy sopivaan aikaan (tuskin jos meidän kalenteria vilkasee).

Tänään pitkästä aikaa otin Sopalle etutassuilla seisomista, ja se läkähtyi hetkessä. On kunto vissiin ihan vaan vähän romahtanu näitten kolmen viikon aikana.. Ensimmäistä kertaa taudin alkamisesta käytiin myös pidempi (alle puol tuntia) hihnalenkki, ja nyt se on ihan kuitti. Eli tää viikko meneekin sitten kunnon kohotuksessa. Myös hihnakäytös (erityisesti koirien ohitukset) on tän viikon tehoreenissä molemmilla, eli paljon lenkkejä yks koira kerrallaan.

Ollaan naksuteltu kaikenlaista, nenäkosketusta muisteltu pitkästä aikaa ja muuten samoja juttuja kun aiemminkin.

Linka on urheillut oikein superisti, Sodankin edestä. Monta pitkää lenkkiä vapaana (typy ohittaa ihmiset hirmu kauniisti) ja välillä rallailua. Tänään käytin sen aurinkopellossa juoksemassa, bongattiin paljonpaljon kisuja!




Doris sai porukoille ihan oman linnun, ettei tarvi hiirtä roudata aina mukana.




Iskin sen myös pihalle. Vein polun päähän ja sain muutaman kuvan napattua, ennen kun se oli ovella menossa sisälle. Liian kylmä Doriksen makuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti