keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Klikkeröintiä

Tylsyyden tylsyys
Pakkaset on niin kovat, ettei ole mitään saumaa päästä kunnolla reenailee mitään ja lenkitkin on lyhyitä palelevien tassujen takia. Alkaa pikkuhiljaa näkymään koirissa, joten ollaan taas naksuteltu ahkerasti.

Soppa on harjotellu noutoa sorvatulla kapulalla, tai siis oikeaa otetta sellaisesta, ja nopeesti se hokas jutun jujun. Välillä yrittää päästä roikottamista, mutta kun ei kelpaa niin ei kelpaa.. Seuraamista on tehty myös. Lähinnä käännöksiä, jotka on nyt tosi jees. Alkuun käännöksessä tippui kontakti, mutta ei tipu enää. Muutenkin seuraamisen kontaktia olen yrittänyt vahvistaa, se kun saattaa välillä pudota. Tai siis pitää toisella silmällä, mutta toinen menee jossain ihan muualla... Jep-käskyäkin on pari kertaa tehty ja senkin idea taitaa olla pääkoppaan uponnut. Ja sitten sitä näyttelyseisomista, (jota se ei tosiaan osaa) kun Tuusniemelle ei taida olla aikaa kovin montaa viikkoa.
Äläs ryppyile, mun tehtävä oli tökätä sua!
Linkan kanssa otin ensin suoria seuraamispätkiä, mutta huomasin että sivulla istuminen onkin hukassa, eli nyt on naksuteltu vaan sivulle tulemisesta. Äsken huomasin vahingossa saaneeni aikaan sivulla istumisen, jossa päälaki on vahvasti nojattu mun reittä vasten ja vasen etujalka on taitettu kauniisti koiran rinnalle :D Mutta sehän on vaan hyvä. Linkalla on nimittäin ollut vähän hankalaa tuo liikkeessä kontaktin pito, paikka pysyy kyllä oikeana, mutta jos pää on tuolla lailla kenossa, niin on hankalaa olla pitämättä kontaktia!

Ja joo, Linka olikin tänään ylionnellinen lenkkeilijä! Soppa sai Musti&Mirrin alennuksesta uuden punaisen numeroa isomman fleecen, ja Linka peri sen oranssin. Edellinen oli selästä himpun liian lyhyt, joten kun takajalkojen kumilenksut laittoi paikoilleen se kinnas tosi inhottavan näköisesti. Linkalla oli nyt se fleece päällä ja kaivoin vielä tossutkin jalkaan, voi että sitä hävetti! Korvat luimussa kulki pää painuksissa koko matkan, mutta silti häntä heilui hurjasti :> Heti kun ensimmäinen töppönen putos, alkoi veto kotia kohti ja heiluttelu lakkas... Soppakaan ei koipiaan enää kertaakaan nostellut ja uusi fleece oli päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti