keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Slaagipuistoilu, tokosääntöjä

Linka pääs tänään töitten jälkeen koirapuistossa käymään. Typyllä oli aika törkeen jännää, kun oli pimeetä (eikä puistossa tietenkään ole valoja..) ja monta ihmistä ja koiraa. Sulo-cottonia me sinne alkujaan mentiin moikkaamaan, mutta lisäksi löytyi ennestään tuttu havanna-Sara, kultanennoutaja, russeli ja foxi. Eniten Linkaa epäilytti Sara ja Sulo, jotka pyöri väkkärinä jaloissa eikä kattonu yhtään mihin törmäs, Linka-parka sai koko ajan hypätä tieltä :D Lopulta kaikkien muiden lähdettyä se innostui Sulon kanssa vähän rallattelemaan :>

Sodan voivottelu-prokkis jatkui tunnarin, luoksarin ja seuraamisen merkeissä. Seuraaminen oli tosi kiva, palkkasin lähinnä käännöksistä ja ihan vähän hyvistä suorista. Luoksaria tehtiin monta suoraa ja monta istumisesta (pitäis varmaan rueta makuulteen ottamaan..) takapalkalle vapautusta. Kerran törkeen hieno seisomaan pysäytys ja kerran maahan pysäytys, molemmista takapalkan kautta sivulle.

Tunnari oli jännä, pidin kapulaa ehkä pikkasen liian vähän aikaa kädessä, mutta idea oli selvästi mennyt yöllä kalloon. Soda meni paljon eilistä reippaammin kapuloille, kävi kasan järjestyksessä läpi ja meinas nostaa oikean, arpoi ja jäi mua kattomaan. Toistin käskysanan "oma" ja uus haistelukierros ja taas jäi oman kohdalle kysyvänä katsomaan. Kehuin vähän ja taas "oma". Lopulta se nosti sen ja palauttikin oikein hienosti! Superpalkka eikä otettu enempää toistoja. On se fiksu : > Mutta onneksi "hyvä" käy myös käskystä, jos tarvis tulee!

Täällä blogissa on hyvät muistiinpanot tokosääntöluennolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti