tiistai 27. joulukuuta 2011

Melkein pätevä voivottelija

Sopan kanssa on käyty taas monta päivää putkeen hallilla tokoilemassa. Kehään meno sujuu ainakin tutun koiran kanssa, jota ei oo päässyt ollenkaan moikkaamaan ennen reenejä, eli kierrokset on kovat. Vaatii tosin jatkuvaa käskytystä... Saakos kokeessa käskyttää kehään mennessä ja jos niin minkä verran?

Seuraaminen on vihdoin näyttäny tositosi hyvältä! Samoin kaikki muutkin liikkeet, paitsi ne kolme kauhistusta.. Kaukot, ruutu ja luoksari. Tunnariakin kokeiltiin yks päivä hallissa kaks toistoa, molemmat mielettömän kivoja! Parempaa ei näin lyhyellä varoajalla uskaltaiskaan toivoa. Myös kylmää metallia kantaa hallissa mielellään.

Mutta ne kauhistukset.
Kaukot aloitin opettamaan alusta, tekniikoita siis. Opetin nousemaan seisomaan peruuttamalla sekä istumasta, että maasta, se alkaa nyt jo toimia. Äsken tehtiin muutamien vaihtojen käytäväkaukoja takapalkalla monta koko käytävän mitalla, ja teki tosi täsmällisesti! Ainut on m-s-m, mikä kestää vaan lyhyen matkan. Tulee hoppu, jos oikeesti kokeeseen meinataan..

Ruutu toimii muuten kivasti, mutta menee sisään vasemmasta laidasta, pistevähennyksiä siitä ei pitäis tulla, mutta mun on vaan vaikea pysäyttää se oikeaan kohtaan. Nyt oon palkannut paljon läpijuoksuja viemällä lelun pitkälle ruudun taa. Muutaman kerran oon pysäyttäny ruutuun ja vapauttanu siitä palkalle. Eiköhän sen ehdi fiksailla kuntoon. Kokeiltiin tänään erilaisia ruutumerkkejä ja Soppa meni ihan hämilleen.. Onneks kokeessa on kuitenkin ne tutut merkit.

Luoksari taas on tosi ärsyttävä.. Se osaa pysähtyä heti käskyn tullessa kun seinään, mutta jostain syystä ei tee sitä luoksarin yhteydessä vaan valuu ja valuu ja valuu... Maahan menee kyllä, mutta se seisominen. Nyt ei valu enää niin paljon, mutta mutta.. On aika raivostuttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti