maanantai 12. joulukuuta 2011

Eka tunnari

Muistinpa vihdoin hakea ne kapulat! Äsken testailtiin ja videoilla eka ja vika (neljäs) yritys. Kolmella ekalla kerralla Soppa ehti kantaa varmaan puolet kapuloista mulle, mutta sitten sokkeloisesta pääkopasta löytyi oikea reitti ja aivosolut löysivät tiensä nenään : > Ja joo! Väärille kapuloille tarjos vaik kuin paljon oikeeta luovutusta, mutta en nyt sitä vielä vaatinut. Kunhan osaa omansa etsiä..

Ehkä se nyt pikkuhiljaa hokaa tuon nenän käytön. Sillon kun käytiin haku-reeneissä ahkeraan, piti Sodalle laittaa ukot aina niin hyvään piiloon ettei niitä millään voinut nähdä. Tuo ei ois nenäänsä halunnut käyttää, kun on kerta silmätkin päässä...

Ps. Väkertelin törkeen hienon treenisuunnitelman (kuva tulee huomenna) ja ajattelin jo että eihän tässä mitään, kyllä me selvitään. Kunnes.. Ehe. Tajusin että kehään pitäis mennä koira vapaana. Ei mitään toivoa. Tällä hetkellä meidän tyyli on lähempänä "koira raahaa ohjaajan perässään" kuin "koira seuraa kauniisti sivulla". Vähän noloa tulla diskatuks ennen kun itse ehtii kehään asti. Voivoi.

Tän suunnitelman toteutus on varmaan ihan tosi täsmällistä! :D Heittelin lähes arpomalla kaiken tuonne, koitin vähän muistella että millos niitä reenejä nyt ois hallilla vai onko niitä ees jos pitävät joululoman? No, avaimella pääsee onneks sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti