tiistai 15. marraskuuta 2016

Taas temppuiltiin ja tokoiltiin

Tänäänkin pääs tassukansa olkkarihommiin😊

Ensin huvitteli Soda ja Linka. Linkalta alkoi takajalat löytämään oikeaan paikkaan, hauska kun se niin kovasti yrittää istumista tarjota. Voi kun Nevakin hokais tuon istumisen yhtä hienosti!😄

Mutta Nevan hommista taas vähän enemmän, ne alkaa videolla kohdasta 5:22.

Ensin taas rauhassa tekemistä takatassut lörpällä. Välillä tuli aika komeet steppailut😂 Samalla yritin vähän noita maahanmenoja ja kyllä siellä muutama onnistunutkin tuli. Istumisiin ei ihan vielä oikein pystynyt. Pikkuhiljaa. Hankalaa kun ei tosiaan itse oikein tuota takapäätä näe, missä ne jalat on.

Seuraavana noutoa, joka otti aimoharppauksen! Tähän asti Nevan on ollut aivan mahdotonta suorittaa yhtään mitään kapula suussa. Kapulan pitämiseen on mennyt kaikki keskittyminen. Nyt sain sen jo tekemään jotain😁Seuraavana ajattelin kokeilla miten onnistuu ihan askeleen tai parin seukka seinän viertä kapula suussa. Ainakin sivulla kapulan pito onnistui hyvin, mutta saa nähdä miten liikkumisen kanssa käy. Nyt Neva tarvii vielä kovaa tsemppausta kapulan kanssa, mutta varmaan sitäkin vois jossain välissä yrittää vähentää.

Sitten sitä mun ympäri kiertämistä ja siinä lomassa sivulle/viereen tuloa vähän pitämään kierroksia alempana. Tekis vähän mieli mennä Nevalaisen kans johonkin kiertämään puita😏


Olin viikonloppuna kaverin matkassa Jyväskylän KV-näyttelyssä vähän jeesaamassa ja ottamassa kuvia. Viereisestä kehästä bongasin tämmöisiä😍 Kesällä 2010 mulla oli Tsekistä varattuna tämmöisen pentu, mutta jäi tyhjäksi. Katotaan kymmenen vuoden päästä uusiks.Tänään aamulla Soda ja Linka pääs rallattelee uuden kaverin kanssa ja Nevakin sai lopuksi vähän juosta.
Mitä? Tää oli vapaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti