lauantai 26. marraskuuta 2016

Kakkosiin!!

Sodan kanssa kakkosiin päästiin viidessä vuodessa, Nevalle riitti viidet kisat :) Jes!

Tänään huristeltiin aikaisin karmeassa säässä Kuopioon kisoihin ja tehtiin heti ekalla radalla voittonolla ja noustiin kakkosiin.

Radalla jotenkin kuvittelin, että kontaktit oli hyvät, mutta kappas mitä siellä selän takana tapahtuikaan🙈😏 Joopa joo..

Nevan onnenhetki kun Laura vähän leikitti😀

Pätevä!
Nyt oli hyvät palkinnot😊 Sain itselleni uuden tyynyn (vähintään tarpeeseen), lahjakortti Aaltotassuun (koirakylpylä), nameja Nevalle ja mulle sekä lahjakortti kisoihin. Ja nuo ruusukkeet.

Arvoin jäädäänkö kakkosten radoille vai lähdetäänkö kotiin, mutta päätin sitten käydä muistuttelemassa kontakteja, kun kerran kisoihin oltiin ajettu.

Ajatus kakkosten radoille mennessä oli hoitaa erityisesti kontaktit kunnolla ja puuttua virheisiin. Tämä myös toteutui. Ekalla kakkosten radalla oli heti kolmantena reilu avokulma kepeille, joka on Nevalle vaikee. Lähti väärältä puolelta pujottelemaan. Kasilta tuli vielä rima alas, josta huomautin ja sitten tultiin pois radalta. Tokalla kakkosten radalla oli toisena esteenä puomi, jonka tuli läpi. Uusin sen ja sitten pois.

Tässä vielä reilun viikon takaiset treenit. Ei oikein lähteny😀 Ja taas Neva kolaroi renkaan kanssa..

Nyt meillä lähtee tehotreeniin rengas, keppien (avo)kulmat ja kontaktit radalla. Varsinkin kontaktien kanssa pitää tsempata...😏 Taitaa tavoite seuraavissa kisoissa olla tehdä ihan vaan siistejä kontakteja ja muuta sellaista. Tuloksista viis. Opetella, ettei kisoissakaan sähelletä.

Niin ja viikon päästä sunnuntaina tulee Nevalle hieroja käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti