sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Pojat aksahommissa

Tää viikko on ollut yhtä aksaamista :) Keskiviikkona käytiin tekemässä hyppytekniikkaa ja puomia, perjantaina oli ACE:n treenit, lauantaina tehtiin keppejä ja tänään kuvattiin pikaisesti Nevan puomi.

Ensin ACE:n treeneistä. Tällä kertaa tehtiin parin esteen pätkien sijaan 16 esteen rata! :) Eikä meno tuntunut edes kaoottiselta kuten etukäteen kuvittelin, vaan ennemminkin superhitaalta. Mutta ei se nyt videolla niin hitaalta näytäkään :D Rimat oli 50 kuten edelliselläkin kerralla, aikaisemmin ollut 40-45. Vähän meinas ropista, nyt ois niitten kans oltava ehdoton.

Neva saikin ihan henkilökohtaista palautetta rimoista. "Jos hyppäät niin pidät, jos et pysty pitämään niin älä edes yritä."

Keskiviikkona mulla onkin Sodalle irtopaikka Tiian treeniin! Jipiii!


Tässä on sitten näitä omalla hallilla tehtyjä juttuja. Ekalla videolla molempien poikien hyppikset ja Sodan puomi, sitten molempien keppejä.


Tokalla videolla vielä Nevan puomi. Tuolle ylösmenolle pitäis vissiin tehdä jotain :D Ja tuommosesta pysäytyksestä Sodalle rapsahti kerran kisoissa hyl.. Mutta nyt se näyttää joka tapauksessa tuolta.


Neva oli vähän hämillään, että mikäs tuota känkkistä tosikkoa oikein vaivaa :D


Lauantaina käytiin myös Nevan ja Linkan kanssa metsässä sillä aikaa kun Soda mökkeili. Pari kuvaa tuli napattua myös omassa pihassa :) Niin ja onhan tässä muutama puhelimen uumenistakin kaivettu kuva.

Jos laittaa pallon kuoppaan, niin kaikki epäilee Nevaa..

Silmät luppaa, mutta vielä vois vähän kissaa tuijotella..

Ruokaa odottelemassa :)

Hups! Neva jatkoi Sodan pentuaikana aloittamaa työtä..

Vähän lempee :) Neva haluais painaa aina otsan kiinni poskeen.. Mitä lähempänä, sen parempi!

Seisoja

Linssilude... Yritin ottaa Nevasta kuvaa.

Mihin se meni... Mihin se meni?!Hirmuakka liikenteessä :)


Liotettiin takapuolesta kakkaa lumihangessa istumalla :DDoris seuraili ikkunasta pihapuuhia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti