lauantai 12. joulukuuta 2015

ACE:lla aksaamassa

Eilen oli treenit ACE:lla. Neva teki taas hirmu hienosti hommia hyvällä vireellä ja rimoja nostettiin 50cm, tähän asti ollut siis 40cm. Vikalla pätkällä meinas kuohahtaa pääkoppa. Nyt kun Nevan vire on saatu hanskaan, niin ruetaan siedättämään Nevaa mun liikkeseen, mikä saa varmasti aika komeasti pääkopan kuohumaan.

Ja Nevan käytöksestä! Alkulämpällä Neva käveli rinnakkain oikein kauniisti kaverin nuoren mitteli-uroksen kanssa (joista saatiin muuten treenimatkaseuraakin, täältä voi vilkaista heidän treenejä). Sanoin siinä sitten, että Nevalla on oikeesti tässä syksyn aikana tapahtunu pääkopassa jotain, tuollaisesta ei olis aikaisemmin ollut puhettakaan! Kyllä Neva silläkin kävelyllä nosteli häntäänsä ja karvojaan muille koirille, mutta ihan älytön muutos vaikka kevääseen verrattuna. Kun oltiin tulossa meidän vikalta treeniltä just porttien välissä, pölähti viereiseltä kentältä nuori uros kovalla rähäkällä suoraan Nevan nenän eteen sinne ahtaaseen porttiväliin. Sillein että vähän kun Neva ois kurkottanut, niin niiltä sijoilta ois voinut nielaista, mutta se vaan seisoi ja tuijotti! Korkeutta Neva kasvoi kyllä varmaan yli 10cm, mutta ääntäkään ei päästänyt tai mitään tehnyt. Toinen koira kyllä totes, että parempi palata mamman helmoihin hyvinhyvin livakkaan :D


Omalla hallilla ollaan edelleen käyty molempien poikien kanssa työstämässä hyppytekniikkaa, keppejä ja kontakteja. Nevan tapauksessa siis puomia. Kaippa tässä hiljalleen edetään, ainakin nyt on monet treenit peräkkäin menneet todella hyvin molempien koirien osalta :) Ainakin mun silmään Nevan hyppytekniikka alkaa näyttää ihan hyvältä, mutta Sodasta ei voi kyllä sanoa samaa.. Pitäis muistaa videoida joskus noita omia treenejä.

Katselin tänään useamman vuoden takaisia videoita, kun käytiin Sodan kanssa ACE:lla. Eli vanhin tammikuulta 2011 ja tuorein helmikuulta 2013. Tässä linkki niiden soittolistalle. Eihän ne mitään nättiä katsottavaa ole, mutta kylläpä tekis mieli päästä Sodankin kanssa ihan kunnolla taas treenaamaan! Kun on se menolippu 2.-luokkaankin jemmassa :) Sain onneksi irtopaikan Sodalle 1.1 treeneihin, saa nähdä miten kahdella koiralla treenaaminen onnistuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti