sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kotitreenejä, mm. boksin aloitus

Eilen käytiin koko lauman kanssa tekemässä vähän hyppytekniikkatreeniä, isommatkin saivat siis tehdä ja varsinkaan Linkan kanssa ei voinut ottaa ihan niin vakavasti :D Tänään tulee muuten 5v täyteen Linkan kotiutumispäivästä! Lopuksi Neva teki vielä vähän puomia.

Nevan kanssa on nyt tosiaan yritetty harjoitella tuota kupin katsomista, mikä nyt pikkuhiljaa alkaa sujumaan, mutta samalla saatiin aikaan varastelu.. Tai siis Neva vissiin vapauttaa itsensä kuppiin vilkaisusta :D Puomitreenissä meinas olla vähän sama meininki ilmassa, mutta silloin jo puutuin. Hyppistreeni ennen puomia tais olla himpun liikaa, puomitreeni ei mennyt nimittäin niin hyvin kuin tavallisesti. Vaikka kaksi taukoa treenien välissä tehtiinkin.


Tänään oli ensimmäiset alkeisryhmän treenit, joita olen siis vetämässä. Sitä ennen tehtiin pikainen puomitreeni joka meni just nappiin! Mietin että pitäisköhän nostaa jo tuo puomin toinen pää pöydälle seuraavalla kerralla.

Neva sai myös toimia mallikoirana alkeisryhmälle boksitreenissä. Neva ei kyseistä kapistusta ollut koskaan aiemmin nähnytkään, joten just passeli homma Nevalle :) Ja hienostihan se meni! Äänet on pois kun samalla selitin systeemiä :P


Omalla hallilla Nevan kanssa keskitytään toistaiseksi vain hyppytekniikkaan, kontakteihin, sekä keppejä varmaan myös tehdään. Muu treenaaminen jätetään ACE:lle, ellei sieltä tule kotiläksyjä meille. Toivottavasti tällä systeemillä päästään pitkälle :)

2 kommenttia:

 1. Kiva blogi teillä :)

  Saatan olla sokea, mutta en bongannut mistään sun sähköpostia. Viestiä olisin laitellut, kun Nevasta olisi kysyttävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittelin sulle mailia sun blogin kautta joku aika sitten :)

   Poista