keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Nevalaisen pikkutreenit

Ollaan useamman kerran edellisen postauksen jälkeen käyty hallilla tekemässä pikkutreenejä.

Puomin alastulon toinen pää on nyt nostettu pöydälle. Voisihan sitä kokonaisenakin tehdä, mutta se on niin hankala yksin koota, ettei parin toiston takia jaksa rueta tappelemaan. Ja matalaksi sen yksin saaminen taitaa olla lähes mahdotonta. Joka tapauksessa homma toimii ja Neva tietää mikä on homman pointti :) Tänään Neva keskittyi oikein erityisen tarkasti hommiin! Silmät pyöreänä ihmettelin, miten se nyt noin rauhallisesti ja tarkasti tekee töitä. Ei siis silti voi puhua mistään flegusta käytöksestä :D

Ehkä ennen puomitreeniä tehty hyppytekniikkatreeni vaikutti asiaan. Julia Kärnän hyppytekniikkakoulutuksessa silloin muutama viikko sitten Julia sanoi hyppistreenin (vai olikohan pelkkä perussarja?) vastaavan rankkaa kuntosalitreeniä. Nevan hyppistreenitkin sujuu tosi hienosti. Vaikka en mä itse tekniikasta mitään ymmärrä, mutta ainakin se näyttää takaapäin katsoen nätiltä ja siihenkin Neva on saanut keskittymisen ja maltin mukaan. Alkaa tarjota myös eteenpäin katsetta, josta annan luvan mennä. Mutta oishan se kiva jossain vaiheessa taas kuulla jonkun asiasta enemmän ymmärtävän mielipide, miltä näyttää :)

Keppejä ollaan myös tehty. Huomasin tuossa joku kerta, ettei ole tullut jäätyä itse kepeillä jälkeen. Ollaan vain keskitytty siihen, että Neva kestää kepeillä vaikka itse menen ohi. Nyt lisättiin sitten keppitreeneihin  myös sitä taakse jäämistä/irrottamista. Neva hidastaa vauhtia jos jään jälkeen ja pari kertaa on myös keskeyttänyt, ei kuitenkaan mitään älytöntä ongelmaa. Isompi työ tuntuu olevan noissa keppikulmissa, varsinkin avoimessa.

Boksia ollaan myös muutama kerta tehty, mutta sen kanssa en nyt vielä kiirehdi. Alkujaan oli tarkoitus tehdä A:lle juoksukontaktit, mutta nyt harkitsen kuitenkin pysäriä. Kyllähän boksia voi pelkällä nousullakin tietysti käyttää. Sodalla on etupää totaalijumissa, mikä tietysti johtuu monestakin asiasta, mutta varmaan pysäriA:lla on myös tekemistä sen kanssa. Ei viitsisi sillä pysärillä toistakin koiraa hajottaa. Toisaalta mietin sitäkin jos nyt ensin tehdään tuo puomi valmiiksi ja keinukin ehkä ja sitten vasta aletaan työstämään A:ta, olipa se sitten pysäri tai ei. Ainakin Nevalle olisi sitten pysärin idea jo valmiiksi selvä, ei ehtisi ensin opetella kaahaamaan A:ta täysillä alas ja saisin itsekin vielä miettiä kumpaan tapaan päädyn. Kai se olisi selkeämpi suorittaa kaikki kontaktit samalla tapaa, eikä se hengähdyshetki varmasti olisi yhtään pahitteeksi mullekaan.. Saas nähdä!

Perjantaina taas ACE:lle treeneihin ja Sodalla ois muuten loppukuusta hieronta edessä, joulukuun puolella varmaan toinen tai kolmaskin :) Tarkoitus ois nyt talven aikana hoitaa tuo Soda kuntoon ja pitää treenitaukoa. Ilmojen lämmettyä katsotaan sitten vieläkö kisataan ja jos niin millä mittakaavalla. Dobopallon tilasin myös yli kahden vuoden haaveilun jälkeen, mutta tietysti se oli varastosta loppu vaikka verkkokaupassa luki että sitä on vielä jäljellä. Pari viikkoa saadaan odotella toimitusta, ehkä me se tähän parin vuoden päälle jaksetaan :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti