sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Siskon kanssa treffeillä ja agikuulumisia

Vähän jotain päivitystä tännekin!

Tänään Nevan sisko Riemu tuli omistajansa Heidin kanssa meitä moikkaamaan toisen reissun yhteydessä :) Nevan Tempo-veljeä me nähtiin kesällä ja toista siskoa myös vähän, mutta muuten ei ollakaan sisaruksia tavattu livenä. Omassa pihassa Nevan piti olla taas hurjaa kovanaamaa, mutta lähdettiin vähän rallattelemaan ja kivaa oli :) Hassua miten Neva ja Riemu on jotenkin niin erin näköisiä ja mallisia!

Heidi räpsi tyypeistä kivoja kuvia pellolta!


Linkakin pääs messiin vähän karistamaan talvikiloja :P


Supernätti Neva!

Muskelimatami ja hyeenat :)On se Riemukin kyllä aika hieno!Jabadabaduuu!

Sitten niitä muita kuulumisia! Perron treeneissä me ei nyt muuton jälkeen (1.3) päästy käymään, mutta varmaan jo tän kuun, tai viimeistään toukokuun puolella suunnataan taas sinne. Oman seuran agitreeneissä ollaan käyty keskiviikkoisin ja yleensä mulla on ollut molemmat pojat messissä. Soda tekemässä ratatreeniä ja Nevan kanssa on sitten keskitytty keskittymiseen/vireeseen/mielentilaan. Kevyttä keppitreeniä on myös tehty ja käyty viikolla hallin takana olevilla esteillä muulloinkin, aina kun on päästy.

Tällä hetkellä Nevan kanssa on siis tehty lähinnä treeniä kahdella hypyllä ja rimat tavallisesti 45cm. Nyt olen laittanut hypyt keskenään suoraan kulmaan, siinä saa mukavan monipuolisia juttuja tehtyä. Ongelma on edelleen kuumuminen, jolloin alkaa louskuttaa, roiskimaan rimoja tai juoksemaan ali. Nyt pääsiäisen aikana ollaan kuitenkin saatu kaksi peräkkäistä treeniä ilman minkäänlaista kuumumista, mikä on ihan tooodella iso edistys. Okei, meidän "harjoitukset" sisältää yleensä kahden hypyn hyppäämisen, ei muuta, milloin minkäkinlaisella koukerolla. Pitäis yrittää ottaa vieolle joku kerta.. Hassua ajatella, että olikohan se syksyä kun Neva teki perrolla teknisesti vaikean 14 esteen ratapätkän nollana, missä oli putkia ja paljon hyppyjä ilman rimoja. Neva siis on kyllä taitava, mutta se vire... Pikkuhiljaa.

Lisäksi ollaan nyt kahtena kertana aloitettu harjoittelemaan rengasta, kun mielentila on kerran ollut uuden opetteluun sopiva. Neva ei siis osaa vielä rengasta, pituutta, pöytää eikä kontakteja ollenkaan ja kepitkin on isolti harjoitteluvaiheessa. On vain tuntunut tyhmältä lähteä niitä säätämään turhan lennokkaassa vireessä. Jospa me nyt kevään/kesän aikana vihdoin uskallettaisiin niidenkin kimppuun :)

Nyt Nevalla on kuitenkin saikkua tiedossa, koska torstaina suunnataan leikkauspöydälle hyvästelemään pallit. Samalla otetaan todennäköisesti myös viralliset kuvat lonkista ja kyynäristä. HUI!

Saas nähdä miten elämä rauhallisena satelliittina mahtaa lähteä kulkemaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti