perjantai 17. huhtikuuta 2015

Herra Hyeena saikuttaa

Nevalainen pääs VIHDOIN viikko sitten torstaina leikkauspöydälle kadonneen pallin metsästykseen ja sitä ennen otettiin viralliset kuvat lonkista ja kyynäristä.

Meidän ell arvioi kyynärät 0/0 ja lonkat mahdollisesti A/A, toinen saattais olla B, mutta huonoimmillaan B/B. Ei nähnyt kuvissa mitään ikävää :)Toinen palli oli omalla paikallaan, mutta toinen piti kaivaa vatsaontelosta, eli nyt on kaksi haavaa paranneltavana. Saikkua tuli kuukausi vatsaonteloa varten tehdyn haavan takia, eli pelkkää rauhallista ulkoilua hihnassa, ei äkkinäisiä liikkeitä tai riehumista... Tosi realistista. Ekat kaksi yötä Neva oli kyllä tosi kipeä ja valvotti vähän turhankin komeasti vinkumisellaan. Vessahätä oli, mutta kun ei saanut tehtyä. Alkuun pidätteli 18h ennen ekaa leikkauksen jälkeistä pissiä.. Mutta joo, se oli ja meni ja nyt ois taas vauhti päällä!

Mitä me nyt sitten ollaan mm. tehty? :D

Tää video on maaliskuulta, kun Soda heltyi vähän leikkimään Nevan kanssa, kun en ollut sen mielestä näkemässä :D Kyllähän Sodalla ja Nevalla on tapana sisälläkin painia, mutta monesti Soda jää kolmanneksi pyöräksi Linkan liityttyä painiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti