tiistai 8. huhtikuuta 2014

Vihdoin Pro Perrolla!

Eilen alkoi meidän treenit viikkoryhmässä Pro Perrolla! :)

Molemmat pojat pääsi treenaamaan, vaikka ensin ajattelin että vain Soda tekee ja Neva harjoittelee vuoron odottamista. Mutta Nevapa yllätti ja piti niin hienosti kontaktia ja keskittyi, että pääsi ihan radalle asti! Lopulta Soda tekikin vain yhden pätkän ja Neva kaksi. Jatkossa yritän tehdä aina Sodan kanssa kaksi ja Nevan kanssa yhden pätkän. Kepokin lähti kuvaajaksi :)

Sodan kanssa meni yllättävän hyvin! Päästiin heti alkuun 8 estettä, mikä on jo aika historiallista tämän tasoisissa treeneissä.. Yleensä mennään kolme estettä ensimmäiselle ongelmapaikalle. Nytkin tyssäsi kun Soda ei nähnyt putkea mihin oltiin menossa. Siitä päästiin ihan hyvin hyppyhärpäkkeelle asti mikä sekin selvitettiin yllättävän nopeasti :) Seuraavalla viikolla meillä on ilmeisesti kisanomainen treenikerta, saa nähdä mitä siitä tulee vai tehdäänkö vain nopee kontakti- tai keppitreeni. (Eli Neva tuskin pääsee silloin tekemään.)


Nevan hommat jäi vähän ehkä kesken, niin halusin tehdä sen kanssa kunnolla loppuun. Neva nimittäin keksi ekan pätkän loppupuolella yrittää karkailla lelulle ja vaikka saatiinkin loppuun onnistunut pätkä, niin halusin vielä jatkaa vähän. Neva oli kyllä ihan yltiöpätevä varsinkin siihen nähden, että on vain alkusyksystä juossut sitä putkea eestaas.. Neva oli kyllä ihan kuitti näitten treenien jälkeen :P

Sodan videoista en saanut koottua oikein järkevää, mutta Nevasta sentään! Tässä teille maailman paras peeseen penneli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti