tiistai 15. huhtikuuta 2014

Agittelemassa

Eilen käytiin Pro Perrolla treeneissä, tällä kertaa kisanomaisella meiningillä. Valittavana oli kolme rataa. Pisin 22 estettä jossa mukana kontaktit ja kepit, sitten 15 ja 9 esteen radat ilman keppejä ja kontakteja. Valittiin pisin ihan keppien ja kontaktien takia. Pisimmällä radalla radalta piti parin ensimmäisen kierroksen ajan lähteä pois aina ensimmäisen virheen tullessa (olipa se sitten 5 tai hyl) ja lopulta sitten mentiin loppuun asti korjaillen. Voitte tässä välissä tehdä vaikka loton montako estettä päästiin... Vuorot siis vaihtui tiuhaan tahtiin, meitä taisi olla kolme miniä ja kolme maksia.

Käytiin ennen aloittamista tekemässä sivukentällä nopeasti keppien avokulmaa ja kontaktimuistuttelua harjoituskontaktilla. Alkuun meinas mennä tokaan/kolmanteen väliin ja juosta läpi, mutta kyllä se sit muistu mieleen miten niitä tehdään. Radalle päästessä kaikki oli luonnollisesti jo unohtunut.

Tässä video vikalta radalta. Meidän ongelmaksi koitui tuo keppien aloitus ja keinu oli myös vähän kyseenalainen, mutta joka pätkä katkaistiin kuitenkin "vasta" kepeillä.
Nevakin sai lopuksi käydä kerran juoksemassa putkia ympäri, mutta ei siinä mitään sen kummempaa. Oli vähän lentoon lähdössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti