lauantai 21. syyskuuta 2013

Nevalla kävi vieraita

Eilen Nevan kasvattajat Aino ja Jake tulivat moikkaamaan Nevaa.  Jompikumpi jos erehtyi vilkaisemaankaan kahvipöydän alla makoilevaa pentua, meni sen pääkoppa ihan pähkinöiksi! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä mahtoiko se tunnistaa vieraansa...

Sui-mamma ja Tex-isi pääsivät myös pihalle penneliä huvittamaan ja varsinkin mammakoiran näkeminen pisti taas pään sekaisin!
Neva, Sui ja Tex
Miten mun pennelistä on tullut tämmöinen hunsvotti!?
Kurinpalautus paikallaan...

Lopulta onnistunut perhepotretti :>
Sitten lähdettiin vielä Varkauteen Enzo-isoveljen luo, jolla on siis samat vanhemmat kuin Nevalla. Siellä oli myös kolme uros-collieta sekä Ainon ja Jaken Tigr.


Hehei, täähän on mun pikkuveikka!
Nevalla ja Enzolla oli hurjan kivaa keskenään. Niillä oli ihan samanlaiset jutut ja muutenkin muistuttivat kovasti toisiaan. Saa nähdä onko Nemppa kasvettuaankin vielä yhtä Enzomainen.

Yksi collieista innostui pihalla juoksemaan Nevan kanssa niin, että Neva sai juosta edellä. Se kuvitteli varmasti olevansa maailman nopein koira ja tekevänsä huikeita harhautuksia ja vaikka mitä hienouksia. Naama loisti kilometrien päähän, vaikka collie vaan lönkötteli sen perässä aika laiskaa tahtia :D Ikinä en oo nähny Nevaa niin onnellisen näköisenä!

Huomenna ois tarkoitus käydä hallilla Nevalaisen kanssa katsomassa Enzon agikisoja ja tänään käytiin tokokisoissa pyörähtämässä ja ihmettelemässä meininkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti