torstai 19. syyskuuta 2013

Neva 18vk / 4kk + isojen kuulumiset

Viime tiistaina tuli Nevalle täyteen 18vk ja kuukausissa neljä 14.9. Pentu alkaa pikkuhiljaa muistuttaa ihan oikeaa koiraa, eikä enää pyöreää lölleröpentua. Nyt on pitkät jalat, häntä, kuono ja ihan oikeita hampaita kohtalaisesti. Korvatkin on nousseet lisää ja oikea korva jää monesti pystyyn töröttämään. Oishan se hauska puolikorvana, kun jäisikin noin :>

Mitat (ti. 17.9):

Paino: n. 11kg
Säkä: n. 44cm


Harjoiteltu on monenlaista, mutta erityisesti suoria perusasentoja, sivulla pysymistä, kaukojen vaihtoja ja käskysanoja sekä nopeita liikkeestä istumisia, makuita ja seisomista. Niin ja noutokapulan pitämistä ja nostamista. Ruutua aloiteltiin pihassa myös kerran!

Hiekkakuopparalleja viikkoon mahtui useammat, samoin omassa pihassa leikkimistä, Pimukin kävi kylässä. Muutaman kerran Neva on myös ollut mukana puolukassa syömässä marjoja just sieltä, mistä minä olisin niitä kerännyt.. Ja kädestä. Ja sieltä ämpäristä tietysti.


Linka kävi katsastamassa pihassa vierailleen Pimun
Eikä lämmennyt kakaroille...

Neva oli taas vähän kovanaama, varsinkin väsyn ruetessa painamaan
Soda ja Linka on tietysti olleet myös mukana milloin missäkin. Me mennään aina milloin milläkin kokoonpanolla, välillä pääsee kaikki messiin ja välillä vain yksi tai kaksi.

Soda on myös tokoillut pihassa joka aamuisten ruokatehtävien lisäksi. Lupasin sen myös tokon piirimestisjoukkueeseen ensikuulle, jos vain päästään menemään. Ensin meinattiin kisata jo nyt lauantaina, mutta koska VOI:sta puuttuu enää yksi ykkönen, eikä EVL ole vielä valmis, niin jätetään varalta nämä aiemmat kisat väliin. Josko sitten lokakuussa tärppäisi...

1 kommentti:

  1. Hei asutteko te nyt missä siis kun kerran muutitte ?? Ja on oma piha ??

    VastaaPoista