perjantai 25. lokakuuta 2019

Nevan aksakuulumiset

Kukaan ei varmaan enää usko, mutta yritän ehkä miljoonatta kertaa päästä takaisin kiinni treeneihin ja joskus kisaamaankin.

Kisoja haaveilin jo tälle syksylle, mutta en viitsi maksaa lisenssiä muutaman kuukauden takia. Treenattukin ollaan tähän syksyyn asti todella laiskasti ja huomasin tässä myös keppien avokulman levinneen täysin. Ei siis viitsi maksaa kisoista, joissa ei kuitenkaan nolliin ole mahdollisuuksia. Näinpä kisat menee seuraavan vuoden puolelle, eli kisataukoa tulee lähes kaksi vuotta😳 

Mahdollisimman pian vuodenvaihteen jälkeen kisakentille on kuitenkin tarkoitus palata, vaikka varmasti onkin vielä paljon treenattavaa. En halua lähteä kisaamaan voitonmaku suussa (varsinkaan näin pitkän treeni- ja kisatauon jälkeen), ja jos liikaa yrittää sadasosia hioa, niin tulee vain liian kovat paineet ekoihin kisoihin. Kunhan nyt mennään katselemaan, että millaisia ne kolmosten radat nyt onkaan kisatunnelmissa tehdä. Niin ja tietysti palauttelemaan kisarutiineja mieleen. Tottakai nollat on tervetulleita ja niitä toivon, mutta tässä kohtaa pitää olla realistinen, enkä usko että vielä tulevalle kesälle ehditään SM-kisoihin mukaan. Ehkä joskus.

Mutta ne tämän hetken treenit!

Ollaan tässä syksyn ajan käyty vähintään kerran viikkoon treenaamassa, yleensä kahdesti ja välillä jopa kolmestikin. Nämä treenit siis ihan tässä meidän lähihallilla. On tehty erilaisia ratapätkiä ja haettu vain tuntumaa tekemiseen, sekä katseltu millä mallilla mitkäkin esteet on.

Treenattavaa tottakai on jäätävä määrä, mutta ei varsinaisesti mitään akuuttia, paitsi kepit. Jonkinlainen treenisuunnitelma ois varmaan ihan fiksua tehdä, mutta nyt on treenattu vain sillisalaattina, mitä milloinkin mieleen tulee tai ratapätkiä tehdessä nousee esiin. Minun tekemisessä taukoa ei voi olla huomaamatta, eikä tähän taida auttaa muu kuin ratojen tekeminen. Molemmat (varsinkin minä) ollaan myös rapakunnossa, eli siinäkin riittää hommaa.

Kepeistä, tai tarkemmin avokulmasta, onkin tullut varsinainen murheenkryyni. Ongelma on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, mutta vihdoin muutama viikko sitten otin sen työnalle. Suljettu kulma menee oikein hyvin ja suoraan lähetys myös. Heti kun lähti yhtään avokulman puolelle, ampaisi Neva toiseen väliin tai pidemmällekin. Neva oli aivan täysin omassa kuplassaan ja vahvasti lukinnut väärän välin. Voltteja olisi saanut heittää, eikä se olisi luopunut valinnastaan. Kaikenlaista yritettiin (paitsi verkkoja/ohjureita en halunnut siihen sotkea), mutta lopulta saatiin väärään väliin jumitus purettua ja nyt homma on lähtenyt etenemään oikein lupaavasti.

No nyt menneenä sunnuntaina alkoi kerran kuukaudessa olevien ratatreenien sarja, jota pitää Tuula Suomalainen. Tässä on videomatskua niistä ekoista treeneistä🙈

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti