sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Nevan toka nolla ja kuvapläjäys

Käytiin tänään Lappeenrannassa kisaamassa Nevalaisen kanssa ja tehtiin meidän toka nolla! Muutkin radat oli hyviä :)
Kurvit tosin venyi ja valui, niitä haluaisin nyt rueta treenaamaan tiukemmiksi. Valssit tuntuu edelleen kamalilta tehdä, eikä ne kyllä yhtään sen nätimmiltä näytäkään :D Putkeen irrotuksia ollaan myös nyt treenailtu. Ja taaas kontakteilla tuo sama mukakiire!

Ekalla radalla Nevan kierrokset oli todella korkealla. Halliin tulo oli aika kaoottinen. Joka puolella oven lähellä oli koiria hääräämässä, myös minejä ja medejä, joiden rataan tutustuminenkaan ei ollut vielä mennyt. Hyvä että mahduttiin niiden välistä pujottelemaan starttiin. Videolla korkea vire ei niinkään näy, mutta kyllähän se tuntui :D Tuo hypyn ohitus ois ollut korjattavissa, mutta Neva teki myös keppien aloitusvirheen, mitä ei oo tehnyt ehkä tuhanteen vuoteen. Tokavika rimakin putos, minkä tajusin vasta maalissa.

Tämä onkin se nollarata! Loppupuolella oli aika täpärä putkeen lähetys, josta onneksi ei kuitenkaan tuomarin käsi noussut. Jipii!

Sitten vika rata. Tällä yritin tsempata noitten kontaktien kanssa. Olihan meillä jo yks nolla, mitä lähdettiin hakemaan, joten sitä suuremmalla syyllä. Radalla tuntui, että tuo keppien alotusviba oli mun moka, mutta kyllä se videolta katsomisen jälkeen ajateltuna menee koiran piikkiin.

Sitten näitä kuvia!

Tiistaina käytiin vanhusten kanssa aamupäivästä hallilla, jonka jälkeen metsään.

Melkein heti kotiin tultua alkoi sataa lunta! Siis pari kuvaa ikkunan läpi, sapuskaa naamaan ja takaisin ulos.Tyhjää on!


Ja lisää sapuskaa, heti tuli ruuhkaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti