sunnuntai 28. elokuuta 2016

Nevan ekat agikisat

Tänään korkattiin hyeenapojan kisaura Pieksämäellä omissa kisoissa, kahdella aksaradalla!

Ajatus oli käydä koeajon tapainen tilannekatsaus. Miten pysyy paketti kasassa ykkösten baanoilla tai kisatilanteessa ylipäätään. Aika tosi päheesti!

Keinuahan ei oltu kertaakaan radalla tehty, eilen käytiin tekemässä hallilla pari keinua ihan muutenvaan, yksittäisenä siis. Tarkotus oli kisoissa ohittaa keinu sujuvasti, eli siis hyllyttää sille tahallaan. Ekalla radalla ei ollut keinua eikä rengasta, jotka on ne mun möröt. Tokalle radalle tuli keinu, mutta mepä päätettiin katsoa mitä tapahtuu, ja hyvä niin!

Ekaan rataan oon ihan todella tyytyväinen, vaikka ite sen sössin muutamaankin kertaan. Neva hoiti superhienosti hypyt, kontaktit ja kepit! Siis kaiken mitä radalla oli :)

Ihmettelin tosin kun käännyin koiraa kutsumaan ekoille hypyille, että jätinkö mä sen tosiaan noin huonosti sinne?! Videolta paljastui että en jättänyt....

Tokan radan alkukin oli tosi jes, harmittaa kun en jatkanut loppuun vaikka tuomari oli siihen antanut luvan jos yhden kontaktin korjaa. Vanhasta tottumuksesta suoraan ulos radalta :D Keinu oli siis ekaa kertaa Nevalle radalla, joten vähän odotin tällaista vastaanottoa. Siis Nevan ensimmäinen lentokeinu, josta olen kuitenkin tosi tyytyväinen. Ajattelin että se ois säikähtänyt eikä mennyt noin helpolla uudestaan, mutta tuo toka yritys on varmaan Nevan tähän astisista hienoin tekemä keinu! :O

Seuraava kerta onkin varmaan lokakuun alussa ACE:lla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti