tiistai 21. kesäkuuta 2016

Neva ekan kerran paimenessa

Viime viikolla käytiin Nevan kanssa kahdesti paimenessa Koiranotkossa. Itse olin tietysti ihan kujalla, mutta Nevalainen oli kyllä pätevä. Toisen päivän viimeinen kierros jäi kuvaamatta, vaikka se olikin tosi hyvä. Menin koko sen kierrokset Nevan kanssa kahdestaan ja Virpi huuteli aidan takaa ohjeita. Aloin päästä jopa jyvälle :)

Tässä nyt kuitenkin muutama video.Lauantaina meillä oli täällä aksamöllit, missä käytiin Nevalaisen kanssa myös vähän kaahailemassa. Ihan ei vielä paketti kestänyt, mutta hienoja juttuja Neva teki! Varsinkin tokan radan kepit ja kontaktien pysärit oli hienot. Samalla tuli myös paljon treenattavaa, kuten kontakti-putki -erottelu. Sitä ei ollakaan tehty vielä kertaakaan ja kontaktiradalla se ei tainnut muilta onnistuakaan kuin yhdeltä hitaammalta koiralta, jonka ohjaaja ehti kunnolla merkkaamaan puomin nousun. Radat oli muutenkin todella haastavia, mutta olipa ainakin tekemistä ja tiedetään taas mitä treenataan. Ekalla radalla Neva oli hauska, kun oli ehdottomasti sitä mieltä että ne kepithän on siellä hallin takana :D


Loppu viikonloppu meni tiiviisti SM-kisoja tuijottaessa, jonka seurauksena nous treeni-into ihan kohtalaisen korkeelle! Tein Nevalle vähän treenisuunnitelman tapasta paperille ja maanantaina käytiin kolmesti tekemässä ihan pieniä muutaman minuutin treenejä ja tänäänkin pari kertaa. Huomenna taas mennään aamusta vielä. Sitten pidetään vähän taukoa ennen perjantain ACE:n treenejä. Instaan olen jotain videopätkää niistä treeneistä laittanut ja laitan :)

Maanantain treenit:
1. Keinulla Neva kävi toista kertaa, sen kanssa taidetaan tehdä ACE:lla seuraavaks taikoja :D Päällejuoksua. Sitten sellaista että lähetin Nevan muutamien metrien päästä hypylle ja lähdin itse juoksemaan vastakkaiseen suuntaan, tarkoituksena testata malttaako silti hoitaa homman ja malttoihan se :)

2. Muutama hieno puomi ja sitten rälläteltiin ihan vaan ympyrää jossa mutkaputki, kaks hyppyä ja rengas.

3. Parit kepit siten että jätin istumaan vähän matkaa aloituksesta suoraan ja menin kutsumaan keppien loppuun.

Tiistain treenit:
1. Päällejuoksuja ja parit kepit kutsuen hypyn takaa, mikä on Nevalle aika vaikee juttu että malttaa tehdä kepit loppuun asti kun kiire seuraavalle esteelle.

2. Pieni rällättelypätkä jossa mutkaputkiin irrotusta ja välissä päällejuoksu, takaakierto ja poispäinkääntö.

Ollaan me ulkoilemaankin keretty!

Löydettiin ihan hervoton metsämansikka-apaja!
Siinä ne hullut taas menee..Hassuja kukkia :)
"Et äiti viittis tuoda tota keppiä mulle tuolta? Mun tassut ei yltä pohjaan!"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti