sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

ACE, Santtu Stenbergin treenit ja möllit

Nyt on ollu yhtä aksaa koko viikonloppu! Perjantaina ACE:n treenit, lauantaina Santtu Stenbergin treenit ja tänään vielä möllit omalla hallilla.

Tässä ensin ACE:n treenien video

Linkan kanssa käytiin naureskelemassa lammikossa evästäville sorsille :)

Ja Nevalainen pääs lauantaina aamupäivällä vähän ravailee :)

Santun koulutus oli lopulta ihan hyvä, vaikka ekan kiekan jälkeen jäi vähän huono maku suuhun. Ehkä se oli se kun mullistettiin kerralla turhan rajusti vähän kaikkia kuvioita. Tokalla kiekalla meni onneksi kuitenkin paremmin ja pitää varmaan seuraavan kerran ACE:lla Lauran kanssa jutustella noista asioista joita Santun puheista mieleen jäi. Videolla toka kiekka alkaa tuosta kun aletaan tekemään keppien kautta. Pääpointit taisi liittyä palkkaamiseen ja hissuttelun ja hyssyttelyn lopettamiseen ja räyhempään ohjaamiseen.

Tänään jatkettiin vielä aksaamista möllien merkeissä. Mulla oli tosiaan päävastuu möllien järjestämisestä/sujumisesta, joten tänään en Santun koulutukseen päässyt. Nevalainen starttasi kuitenkin mölleissä kaksi rataa, vaikka aamulla en ollut yhtään varma vielä ilmotanko sitä radoille vai en. Eihän ne nyt ihan nappiin menneet, mutta silti irtosi toka sija :D

Positiivisintahan on, että me ei tapettu ketään radalle mennessä eikä sieltä tullessa! Vappukisat on vielä syvän harkinnan alla.. Tai siis aksaradalle nyt ei missään nimessä mennä, mutta se hypäri?

Eniten virheitä ropisi renkaalta, se ei selvästikään ole vielä ratavalmis. Renkaan aiheuttaman sähläyksen piikkiin pistän myös renkaan jälkeisen putken ja hypyn virheet. Rengastreeniä siis :)

Tässä ne mölliradat!


Toukokuun mölleihin mä en pääse, mutta kesäkuussa sitten taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti