lauantai 26. maaliskuuta 2016

Sodan aksakisat ja Neva ensimmäistä kertaa A:lla!

Eilen käytiin ACE:lla Nevalaisen kanssa. Neva pääsi ensimmäistä kertaa tekemään A:ta, jipiii! Nevalainen oli taas aika törkeen pätevä, mikä ei ehkä yllätä enää ketään muuta kuin mua itseäni.

Tässä on meidän treenit tällä kertaa kahteen videoon jaettuna. Ekalla videolla koko A:n treeni, ja tokalla lopun rallattelupätkä.

A:lla Neva tosiaan oli ensimmäistä kertaa. Tai onhan se hengannut A:n alastulolla muutamia kertoja niin että on itse itsensä siihen pyöräyttänyt, mutta siinä se. Huomasi kyllä taas miten miettiminen väsytti. Ensin teki hienosti, mutta sitten väsymys kiehautti ja uujee. Varsinkin tuossa aika videon lopussa, ensin tekee tosi nätisti, ja sitten yhtäkkiä ei enää pystykään.
Mutta kyllä se taas yllätti! Laurakin totesi treenin lopuksi "Että sellainen eka kerta A:lla."


Sitten tää rallattelu, vähän sai taas irtoomista vahvistaa :)


Ja Sodan kisavideot sitten! Soda liukasti aika paljon, ja niin todella moni muukin koira. Kaks ekaa rataa meni miten meni, mutta vika oli kyllä tosi hyvä rata! Ainut tuo ylimääräinen muuri, mistä hylky. Vaikka kyllä kaikista radoista jäi hyvä fiilis.
Nevalainen harjoitteli taas kisaturistina oloa! Olihan se taas nätisti, tosin ei ois tullut mitään jos radalla ois mennyt muita koiria. Rauhoittui vasta kun huomasi että pelkkä radan rakennus käynnissä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti