tiistai 29. joulukuuta 2015

Tavoitesetti 2016

Noniin, taas ollaan tuttuun tapaan tavoitteiden äärellä, ja vieläpä ajallaan! Ei myöhässä, eikä juuri etuajassakaan :)  Mutta mitäpä sitä turhia läpisemään, tässä tulee:
(punaisella tuoreet kommentit)

Tavoitteet 2015

Soda
Agility: Treeniä tasaiseen tahtiin ja toivottavasti myös kisoja. Kakkosiin ois ihan kiva päästä.
Treenattu tai kisattu ei kyllä ainakaan tasaiseen tahtiin! Alkuvuodesta vielä, mutta takaisin Pieksämäelle muutettua jäi myös Sodan treenit aika vähäiselle. Kakkosiin kuitenkin päästiin :)
Toko: Jos innostutaan niin treenataan! TK3 ois jees ja ehkä jopa EVL korkkaus.
Joo, yhtään mitään ei asian eteen tehty!

Neva
Agility: Keskittyminen ja vire kohdilleen. Hommat suunnilleen kisakuntoon.
Näitä tavoitteita kirjoittaessa mainitsinkin, että seuraavaa vuotta on hieman hankala ennustaa, ja sitä se todella oli. Kunnolla treenaamaan päästiin vasta lokakuusta eteenpäin, kun saatiin valmennusryhmäpaikka ACE:lta. Sitä ennen keskityttiin oikeastaan vain keppeihin, jotka onkin hyvällä mallilla. MUTTA keskittyminen ja vire ehdittiin siitä huolimatta näiden parin kuukauden aikana saada tooodella hyvälle mallille!
Toko: Jos intoa riittää niin tehdään niin pitkälle kun päästään :) Kisata ois kiva.
Joo, eipä taidettu juuri mitään asian eteen tehdä.
Muu: Arkikäytös kuntoon, mm. toisten koirien kohtaaminen. Leikkauspöytä ja samalla terveystutkimukset. Paimentaakin ois kiva :)
Käytös on ottanut huikeita harppauksia, siinä siis ollaan todella edistytty! Leikkauspöytä ja terveystulokset tuli myös hoidettua alta. Paimennus jäi tältä vuodelta kokonaan.

Kuten edellisenäkin vuonna, jää nytkin Linkan ja Doriksen tavoitteet väliin. Eli alkavan vuoden tavoitteena on vain nauttia elämästä, tosin mun asettamissa rajoissa. Ei enää vaipparoskiksen levittelyä, kiitos.. :P

Mutta pojat!

Tavoitteet 2016

Soda
Agility: Treenata ainakin satunnaisesti rataa ACE:lla ja esteosaamista kotona. Korkata kakkoset! (Huikeeta tietysti ois nousta vielä kolmosiin, mutta siinä taitaa tulla aika ja budjetti vastaan.)
Muuta: Kiva ois vilkaista lampaita ja lenkkeillä paljon vapaana luonnossa, treffata koirakavereita. Ja pitää kroppa kunnossa!

Neva
Agility: Jatkaa ACE:lla valmennusryhmässä koko vuosi, viedä keskittyminen ja vireen hallinta uudelle levelille, saada kaikki esteet ratakuntoon, harjoitella treeni- ja kisapaikalla hengausta vire alhaalla ja ehkä kokeilla kisaamista mölleissä ja/tai virallisissa.
Muuta: Lampaita ois kiva päästä kattelee ja käytöstä saada tietysti vielä paremmaksi. Erityishuomiona kotona nopeat vireen nostot ja Sodan (ja muiden karvaisten) tikkailut pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti