lauantai 5. joulukuuta 2015

Miljoona rallikuvaa ja ACE:n treenivideo

Pistän ensin tähän meidän eilisten treenien videopätkän. Tokalla vuorolla unohdin kameran kokonaan, eli vain ekasta on videomatskua. Tokalla tehtiin päällejuoksua joka sujui tällä kertaa ongelmitta, ei tosin edelleenkään kokeiltu kahta hyppyä peräkkäin, ja sitten tuota ekan vuoron pätkää loppuun. Nevalla pysyi taas pääkoppa kasassa superhienosti!Niin ja tiistaina Sodalla kävi tosiaan myös hieroja! Pitäisi muistaa varata toinen aika pikapuoliin, käsiteltävää tosiaan löytyi kuten etukäteen tiesinkin. Hieroja sipaisi samalla Nevankin pikaisesti läpi eikä löytänyt mitään syytä varata sille omaa aikaa :)
Tänään käytiin aamupäivällä auringon pilkahdellessa koko lauman kanssa rallattelemassa pari vuotta sitten tasatuilla palokin hiekkamontuilla. Kuvia tuli ihan törkypaljon ja kuvittelin karsineeni ne, mutta silti jäi vielä tämmöinen läjä! Hups... Face kertoi saman karsimisen vaikeuden olleen myös samalla päivämäärällä vuonna 2011. Ehheh. Mutta silloin taisi olla myös sama tilanne kuin nyt, uusi kamera ja putki käytössä ;)

Joko mennään?

Tutkimuspataljoona


Riemu lumipesun jälkeen :D

Ai siis mikä hirmuakka?

Ai siis tää hirmuakka!!
Neva kävi vähän häiriköimässä Sodan lumipesunautintoa :P


Otin ehkä kymmenen kuvaa tyypeistä rivissä. Sodalla kaikissa kuvissa sama ilme, mutta Neva ja Linka irvisteli vuorotellen :D Mutta niinhän ne aina..
Tästä tein blogiin uuden bannerikuvan :) Edellisessä kun ei Nevasta ollut vielä tietoakaan :PSoda taas lempipuuhassaanEi kommentteja:

Lähetä kommentti