torstai 22. lokakuuta 2015

Neva hyppytekniikkatunnilla

Tänään hurautettiin aamusta Jyväskylään Julia Kärnän hyppytekniikkatunnille.

Julia katsoi ensin Nevan liikkeitä kun ravuutin sitä ympäri kenttää, totesin siinä mielessäni että onneksi on pallit pois, muuten ois työsarkaa kehäkäyttäytymisessä "pakollisia" näyttelyitä ajatellen :D Ympyrää vielä ravas, mutta suoraan meneminen oli ihan mahdoton tehtävä.

Sitten aloitettiin perussarjalla, jota tehtiin kai viitisen toistoa. Välissä pidettiin taukoa ja sitten oli vuorossa set point. Lopuksi Julia näytti vielä hevosenkenkäharjoituksen, mutta sitä ei vielä tehty. Viimeinen jäi tekemättä, kun meidän koirat ei osanneet katsoa palkalle vaan napittivat meitä silmiin :D Läksynä siis opettaa koira katsomaan palkalle. Julia neuvoi myös pari hyvää jumppaa, joita voi tehdä ihan vaikka olkkarissa iltasella, eikä vaadi vaivaa tai aikaa muutamaa minuuttia enempää.

Nyt näitä hyppisharjoituksia pitäisi tehdä 2-3kr viikkoon, saas nähdä miten toteutuu! Ainakin kerran viikkoon tulee käytyä, kai se on parempi kuin ei mitään. Kuulema tämän voi viritellä harjanvarsista omaan pihaankin :D


Eilen käytiin tekemässä omalla hallilla myös pientä treeniä Sodan ja Nevan kanssa. Soda oli superpätevä. Tehtiin sitä mun viimeks ACE:lla saamaa kolmen hypyn kotiläksyä, parit kepit, putki ja rengas. Kevyttä huvittelua vaan ja ihan muutamat toistot :) Yritän säästellä Sodaa nyt, kun se on ihan totaalijumissa. Tänä vuonna ei taida olla mahdollisuutta sen kanssa edes kisata, kiva ois kuitenkin vielä jotkut kisat käydä. Nähtäväksi jää eläköityykö se jo ensivuonna vai vasta myöhemmin.

Neva teki tietysti myös kotiläksyään. Sitten parit kepit avoimeen ja suljettuun kulmaan sekä kovasta vauhdista suoraan, kaikki superhyvin. Lopuksi vielä puomin alastulopätkällä puomitreeniä. Viimeksi tosiaan juteltiin ACE:lla Nevan kontakteista ja sain vahvistuksen ajatukselle jättää ylösmenon pysäytys pois, korjataan boksilla jos(kun) virheitä rupeaa tulemaan. Nyt jätin siis Nevan muutaman metrin päähän lankusta istumaan ja menin itse toiseen päähän palkkaamaan. Kutsuin, tuli täysiä ja pysähtyi kuin seinään kontaktille! Ja pysyi siinä vaikka vähän pompin ja härnäsin. Jipiii!! Ja tämä siis kaikilla (ehkä kolmella) toistoilla. Nyt on hyvä jatkaa sitä projektia :)

Eilen aamulla Linka pääsi mukaan metsäkävelylle :)Linka haisteli koko kävelyn ahkerasti ja välillä piippailikin. Fridan tahdissa kun köpöteltiin, oli välillä aikaa jäädä päivystämään. Tiukasti aina samaan suuntaan :P

Huomenna oiskin vuorossa ACE:n treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti