torstai 6. elokuuta 2015

Agihommia ja kuvapläjäys

Taas sekalainen puhelinkuvasarja tiedossa :)

Me on käyty muutamia kertoja viikossa, välillä useemmin ja välillä harvemmin, hallin takana olevilla esteillä tekemässä nopeeta treeniä. Ei voi sanoo että kukaan tässä mitenkään ois edistyny, mutta eipä oo takapakkiakaan tullut. Eilen pitkästä aikaa tehtiin Nevan kanssa puomia, edelleen matalana, ja nyt juos sen jo tosi reippaasti yhtään arkailematta läpi ja oli sillä joku ajatus myös, että miten alastulolla käyttäydytään. Töitä se vaatii kuitenkin vielä paaaaljon. Huomasin myös, että hyppytekniikkatreeniä pitäis rueta ihan työkseen tekemään.

Soda taas teki eilen ihan superhyvän treenin, vaikka ihan helppoa juttua tehtiinkin. Semmosta suoraviivasta ykkösten tyyppistä juttua muutamalla hypyllä, mutkaputkella ja kepeillä. Ei yhtäkään rimaa tippunut eikä yhtään keppivirhettä. Puomi käytiin myös pari kertaa erikseen tekemässä ja siinä nyt ei vieläkään oo mitään vikaa :) Jotenkin kontaktit Sodalla on muuttunu juoksuiks, mutta eipä se taida haitata. (ehkä oon lauantain kisojen jälkeen erimieltä)

Sodalla on tosiaan lauantaina pitkästä aikaa kisat Varkaudessa, kaks rataa. Ärsyttää eilisestä huolimatta jo etukäteen rimat ja keppien alotukset, mutta jospa se viimenen nolla vihdoin tulis...

Lisäksi molempia poiki olen pyörällä ravuuttanut sen muutaman kerran viikossa ja yrittänyt venytellä ja hieroakin aina sen jälkeen, jos tuo Sodakin ees vähän vetreytyisi. Myöhemmin syksyllä/loppuvuodesta ois tarkotus käyttää noita useampi kerta hierottavana ja tarvittaessa osteopaatillakin.

Linka ja Neva aina vähän rallattelee.. :)Ja illalla vähän nukutti

Doris on löytänyt uusia passipaikkoja pihalta

Käytiin viikonloppuna tämmöisen nuorison seurana tekee agijuttuja. Karvapalloon ei tainnu piraijan käsittelyn jälkeen jäädä montaa haiventa.. Pölly vaan kävi!

Linkan taas ei tarvinnu tehdä mitään, kun kovin oltiin nöyrää poikaa :D Linka osaa hienosti opettaa pennuille käytöstapoja tekemättä yhtään mitään.

Jos vähän tässä yritän kuitenkin..


Mittaushommissa. Onpa piiiitkä häntä!

Ja näin paksu kaula!

Myöhemmin pentu kipitti Linkan perässä ihan jokapaikkaan. Metsäänkin ois lähtenyt mukaan :D Haistoi jokaisen kiven minkä Linkakin :P

Doriksen toinen uus paikka. Tuonne kuusiaitaan on myös hyvä mennä latvoihin makaamaan kita auki lintuja vastaan.

Pentu kävi myös meillä kylässä ja Nevakin sai aidanraosta sitä ihmetellä. Vähän kyllä lopulta äsähti, että eikun sisälle :D


Doriskin uskalsi ihan omatoimisesti tulla tutustumaan. Myöhemmin meinas kyllä myös saada höyhennyksen ja pakeni sisälle turvaan.

Naapurissa lennätettiin isoa mustaa leijaa :D

Koirilla oli jämäpäivä

Linkalla on kotona myös toisenlainen pentukoulu pystyssä

Biisonin häntä :D

Oli ihan pakko päästä ikkunalle ja pöytä oli täynnä.

Kerättiin kasvimaalta vähän herneitä välipalaksi ja Neva hoiteli kuoret :P

Maasta hotki sekunnin sadasosassa, mutta kädestä yritti ottaa supervarovasti :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti