keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Agitreenejä

Tänään käytiin taas agitreeneissä. Rakennettiin netistä löytynyt ykkösten kisarata vaihteeksi kiemuroiden sijaan. Täytyy varmaan treenata tämmöistä uudestaankin, jos meinaan sinne kisoihin Sodaa ilmottaa..

Välillä Soda teki ihan nätisti, mutta kepeille ei taaskaan jarruttanut, ja meni vasta kolmanteen väliin. Joku rimakin tuli alas ja kontaktit röyhkeesti läpi. Sitten ei kuitenkaan irronnut ensin viimeiselle hyppysuoralle, mikä oli vähän outoa. Se oli ylipäätään vähän semmosella lallattelu-mielellä liikenteessä :D

Neva teki radasta alkupätkän A:lle asti ja sitten toisen pätkän puomille asti. Ei oikein tahtonut malttaa pitää keppien jälkeistä rimaa ylhäällä.. Neva teki vissiin ensimmäistä kertaa muuria ja pituutta, molemmat suorilteen radalla :D Kokeilin mä kerran kumpaakin yksittäin, mutta kun ei ongelmaa ollut niin eikun radan mukana vaan :P Kepit meni myös ensimmäistä kertaa "radalla" ja hyvinhän se teki :) Kahdesti tuli niin lujaa, että alotti kyllä oikeesta välistä mutta sit oikas yhden välin. Hienosti rupes jarruttaa kun huomautin.

Puomia tehtiin vielä erikseen matalana ja Nevan päässä on taas naksahtanu jotain! Juos hienosti puomin päästä päähän ja pysähty kontaktille kun seinään :) Jes! Onhan siinä vielä paljonpaljon työtä tehtävänä, mutta hyvä alku.

Mutta nyt voin vähentää Nevan osaamattomuuslistalta pituuden ja muurin, ja ehkä nuo kepitkin alkaa olla siinä kunnossa että ykkösten radoilla ainakin selviää :) Rengastakin ollaan muutamia kertoja tehty, ja alkaa olla sekin ihan hyvällä mallilla.

Treenien jälkeen kun muut jo kerkes lähteä, mentiin poikien kanssa metsään mukavalle rauhalliselle metsäköpöttelylle.. Niin vissiin.

Ihan hyvin meni kunnes ruettiin lähestymään hiekkamonttua, mistä pölähti hervottoman iso uroskoira. Näytti joltain sakemannin ja huskyn sekotukselta ja kauempana oli toinen iso musta sakemannin näköinen koira, minkä kerkesivät nappaamaan onneksi kiinni. Soda ois yksin handlannu homman, eikä se toinenkaan tappelupukarilta vaikuttanut, mutta Neva neropattina pisti tappelun pystyyn joka kyllä loppu yhtä äkkiä kun alkokin. Sodakin siinä vissiin lähti vähän rähäkkään mukaan. Neva oli luonnollisesti aika nöyrää poikaa kun autolle käveltiin..Kävin kotimatkalla ostamassa torilta ärsytysmansikat, oli kesän ensimmäisetkin!

Frida oli vissiin ruokkinu koirat.

Ja jälleen kerran, jos ikinäikinäikinä edes vitsillä puhun uroksen ottamisesta, niin muistuttakaa mua näistä urosten neronleimauksista...

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu ---> http://vuonna2014.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-discover-new-blogs.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan vastailla tähän mahdollisimman pian! :)

      Poista