torstai 14. toukokuuta 2015

Neva 2v!

Nevalainen on viettänyt tänään 2v synttäreitä varmaan aika mieleisissä merkeissä ;)
Frida vähän tuunasi synttärisankaria :P

Hurautettiin Kuopioon ProPerron treeneihin molemmat pojat kontissa, mutta tällä kertaa päätin treenata Nevan kanssa, kun hallissa oli niin rauhallista. Ei liikaa häiriötä siis ympärillä :) Soda sai tehdä parit toistot keppien aloitusta sivukentällä ja himpun tokohommia Nevan vuoroa odotellessa.

Kun Sanna näytti mulle meidän ekan treenipätkän, niin mua nauratti jo puolivälissä että luuleeko se oikeesti että me tehdään näin monta estettä? Nevan treenit kun on tosiaan pitkään olleet niitä yhden tai kahden hypyn harjotuksia.. Mutta Nevalainen yllätti! Ja taisin yllättää itsenikin pysymällä niin hyvin perässä. Ehdittiin tehdä vielä pari muutakin harjoitusta sen ensimmäisen lisäksi!

Neva sai paljonpaljon kehuja ja siitä tulee takuulla ihan superhyvä (onhan se sitä jo), vielä kun työstetään loput esteet kuntoon. Nyt rimat oli 40 ja ruetaan nostamaan edestäpäin mentäviä pikkuhiljaa.

Doris tykkää ulkoilla meidän uudessa pihassa varsinkin nyt, kun pari puuta on kaadettu seikkailtavaksi :)Jos satutte kisaamaan Pieksämäellä, niin tulkaa hakemaan raparperiä :D Tätä riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti