tiistai 22. lokakuuta 2013

Tokon piirimestiksissä

Lauantaina oli ne tokon piirimestikset. Voittajassa oli huikeat neljä koiraa, joista kaikki taisivat tehdä kolmos-tuloksen. Tuomarina oli Tuire Marjamäki.

Sopan rivi näytti tältä:

Paikkamakuu: 10
Seukka: 6,5
 (Lähdössä edellinen koira yritti hyökätä Sopan perään ja vasta ekan käännöksen jälkeen Soda muisti mitä oltiin tekemässä. Hieman myös piippaili ja olihan se aika lennokkaan näköistä :D Mieluummin niin päin kuin että laamaa vetäis perässä, kuten yleensä kokeessa...)
Istuminen: 8 (Mistä lie vähenti? Seukasta ehkä?)
Luokari: 0 (Meni vasta kolmannella maahan??? Seisomisen juos läpi ja maahan pysähty vasta tokalla.)
Ruutu: 0 (Ensin meni yli, korjatessa tuli takasinpäin yli ja kun kävelin ohi lähti mukaan.)
Hyppynouto: 9,5 (Aavistuksen vino palautus.)
Metalli: 9 (Tässäkään ei sanonut muusta kuin himpun vinosta palautuksesta.)
Tunnari: 9 (Etsi hienosti joka kapulan läpi! Korjasi kapulan asentoa palauttaessa.)
Kaukot: 7 (Jättäessä vasta tokalla maahan ja s-i tuli sentin tai pari eteen. Muuten teki hurjan pätevästi!)
Kokonaisvaikutus: 8

Yht. 199p, 3.-tulos, sij. 4/4

Samalla osallistuttiin joukkuekisaan, meidän joukkue oli 3/3. Sopan pisteitä ei onneksi laskettu, kun toinen ylemmän luokan koira meidän joukkueessa sai hurjat kaksi pistettä enemmän :P

Tuo maahan menemisen vaikeus oli ihan uus juttu, sen kanssa ei ole ennen temppuillut. Luoksaria ihmettelin myös kovasti, se kun on ollut myös niin varma liike. Ruudun sähläys nyt ei ollut mitään yllättävää, paitsi tuo mukaan lähteminen oli uus juttu.

Saadaanpa opetella rauhassa EVL valmiiksi ilman pitkää kisataukoa. Seuraavan kerran VOI-kokeeseen siis varmaan vasta sitten.

2 kommenttia:

  1. Minkälainen tuon tuomarin linja oli? :) Tuo maahanmeno-ongelma on tuttu! Meille tuli se ihan yhtäkkiä myös tuossa taannoin! Onneksi korjautui kuitenkin aika pienellä treenillä. Toivottavasti teilläkin! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo tuomari oli kohtalaisen tiukka, tai ei pisteitä ainakaan tyhjästä ropissut. Seukkaa varsinkin arvosteli tosi tiukasti myös alokkaassa. Toisaalta ihan kiva näin päin, kuin että tyhjästä tulis pisteitä..

    VastaaPoista