perjantai 12. heinäkuuta 2013

Lauman kuopus: Toberoi Douglas alias Neva

Eilen haettiin kotiin lauman tuorein jäsen, bc-poika Neva. Tarkemmat yksityiskohdat ja pienesti juttua löytyy juuri ilmestyneeltä esittelysivulta blogin bannerikuvan alta ja kysellä saa jos jotain enemmän tai vähemmän oleellista puuttuu. Toivon tästä mainiota kaveria pääasiassa agiin ja tokoon, mutta paimeneenkin ois tosi jees päästä!

Kasvattaja oli järjestänyt kivan pennunhakutilaisuuden, jossa saatiin mm. paljon hyvää infoa raakaruokinnasta (jolla pennut ovat kasvaneet alusta asti) sekä pennun kanssa elämisestä. Saatiin myös tosi kiva pentupaketti mukaan! Se sisälsi kaikenlaisten vihkosten, lärpäkkeiden ja tarrojen lisäksi pullon Nutrolinin Pentu -öljyä, Hurtta-valjaat (koko 45) ja kolme vapaavalintaista lelua. Nevalle valitsin narupallon jossa on kulkunen sisällä, kumisen rengaslelun hampaille ja motivointipatukan. Myöhemmin saadaan myös kooste oman pennun pentutestituloksista :>

Eli vielä kerran tuli kaivettua varastosta vanha ja kohtuullisen kärsinyt olkkarin matto levitettäväksi lattialle. Kestää vielä yhden pissikakka-rallin ja rivin naskaleita kulmiin :) Tai onneksi näitä on muutama, ei taida yksi välttämättä riittää.. Mutta ehkä tämä onkin harvinaisen fiksu pentu! Meillä on nimittäin tavoitteena ennätysnopea sisäsiisteys :D Väkersin jopa oikein hienot vessat pennulle kokeiluun, jos se oppisi menemään sinne eikä pissit leviäisi ympäri lattiaa. No, Linka oli ainakin onnellinen uudesta koristaan!
Kotimatkakin sujui laatikossa, siinä samaisessa missä Soppa aikanaan matkusti kotiin. Oli muuten samat lehdet ja peittokin :D
Ensimmäisenä aamuna sai McSpot kyytiä ja Doristakin pitää vähänväliä yrittää rökittää. Kaikista kivointa on loikata salaa maun selän takaa kimppuun, vaikka turpaanhan siinä aina tulee...

Äiti Sui
Isä Tex
Koko pentue edellisen viikonlopun agirodussa. Pennuista kolme on tyttöjä (bluemerle mamman takana, aivan ruskea mamman edessä ja musta) ja poikia siis neljä, joista kaksi redmerleä ja kaksi ruskeaa. Kaikille muille tulee lyhyt karva, paitsi tuolle pörröiselle ruskealle, joka lähti töihin nautatilalle. Ja mustasta pennusta tulee poliisin erikoiskoira, jos kaikki menee hyvin. :)
Tänään pennulla on ollut jo melkoisen rankka päivä kun käytiin porukoilla näytillä. Hienosti Neva kuitenkin jaksoi ja veteli nokosia aina kun siltä tuntui, paikalla ei niin väliä. Huomenna olisi tarkoitus käväistä myös mansikkakarnevaaleilla Suonenjoella ja seuraavalla viikolla täällä on valtava avioliittoleiri, jossa käydään  ehkä vilkaisemassa pienempiä muksuja.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen pentu, ja kuvista päätellen vanhemmat on tosipaimenia. :) Itsekin oon pohtinut paljon nautapaimenen hankkimista... ja nimenomaan toista bc:tä. Käytiin muuten Pikkusaaren Ainon agilitytreeneissä taannoin, hän kun kouluttaa Kuuran kasvattajan luona russeleita. Pätevä tyyppi. :)

  Onnea pennusta ja tsemppiä... Ei teiltä tuu tekemistä puuttumaan kun vauvakin tulee maailmaan...

  Anna-Mari S.

  VastaaPoista
 2. Voi herran jestas kun toinen on söpö <33 itellä vaan pentukuume kasvaa näiden kuvien myötä !! :) <33

  VastaaPoista
 3. Ihana Neva :)Millos Neva tulee kiusaa Teppoa ja ehkä vähän Tikruakin ?

  VastaaPoista
 4. Kiitoskiitos!
  Anna-Mari: Kyselehän Ainolta ;)
  Tiina: Teppoa Neva vois rääkätä vaikka millon, Tikru vaan taitaa olla turhan raju. Mutta Soppa ja Linka varmaan kiittäis lyhyestäkin hermolomasta!

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista