maanantai 4. kesäkuuta 2012

Joukkuereeneissä

Käytiin yhdistyksen molempien joukkueiden voimin tekemässä häiriöreenit. Tehtiin samalla liikejärjestyksellä ja kehäsysteemillä kun tulee la. kokeessakin olemaan.

Paikkamakuussa nous kerran pää, muuten pysy hyvin. Ylös tais nousta vasta kolmannella??

Seuraaminen ihan jees. Kontakti putos välillä ja jotku askelsiirtymät vähän tönköt.

Luoksetuloa tehtiin useempi. Ensin monen liikkurin huudon jälkeen palkkaamaan (hytkyi kovasti, mutta ei lähtenyt). Sitten suora ja sitten pysäytyksillä. Oli aika hieno Soppa!

Hyppynouto oli tosi jees.

Tunnari kans mielettömän hieno, nopee haistelu ja oma löyty. Ei myöskään pyöritellyt suussa vaan kuletti hienosti.

Sitten kehänvaihto ja kohta uudestaan.

Ruutu taas mitä sattuu. Ensin lähti ihan vikaan suuntaan (minne luoksetulo päätty), sitten saatiin yks missä meni yli. En jaksanu tahkota enempää. Ehkä huomenna.

Istuminen tuttuun tapaan ylihidas.

Metalli oli ihan hyvä. Kapulalle mennessä töytäs tassulla sen pystyyn, mutta nosti silti oikein ja toi reippaasti.

Kaukot blaaaah. Maasta ei nouse ei niin millään. Ei istumaan eikä seisomaan... Kerran kävin sen niskaperse-otteella nostamassa seisomaan ja sit nous kyllä ihan nätisti. Palkkailtiin nostoista takapalkalla paljon. Kokeilin vielä kotona pari nostoa ja oli hyvät. Muut vaihdot oli ok, ei silti hyvät.

4 päivää jäljellä.

Linka pääs eilen käymään parin tunnin pyörälenkin, suurimman osan vapaana. Sen mielestä oli kamalan hauskaa jättäytyä reilusti jälkeen ja sitten juosta miljoonaa kiinni. Kyllä oli koira vetelänä kotiin päästyä.

Tänään käytiin kaupunkilenkillä Tiinan ja Tikrun kanssa ja loppumatka tultiin rantatietä. Siellä juoksivat kovasti ja pysähdyttiin uimarannan kohdalla, missä oli ihan huippua rallata! Molemmat uskalti myös monta kertaa järveen, vaikka kumpikaan ei oo vielä rohjennut uimaan. Menivät kylkiä myöten asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti