keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kuppijäljellä

Elukoilla oli vähintäänkin hämmentävä aamu. Ruoka ilmesty kuppeihin kyllä ihan oikeaan aikaan, mutta sitäpä ei saanutkaan syödä vaan se laitettiin eteisen hyllyyn. Linka katto huuli pyöreenä että mitäsmitäs? Soda oli aivan järkyttynyt... Kupissa oli sen lempiherkkua (raakaa naudanmahaa), ounou! Siinä vaiheessa kun rupesin pukemaan vaatetta päälle, Linka iski ittensä oven eteen sen näkösenä, että ihan sama mitä tapahtuu, mua ei jätetä. Soda taas ravas hädissään keittiön ja eteisen väliä silmät lautasen kokosina, päässä rullas varmaan vaan ajatus "apuamunruokajäitajuutkoMUNRUOKA!!!!". Huh, se ei oo koskaan ollu niin huolissaan syömisestä :D Kerroin että ensin jälki, sitten syödään. Siitä se vasta menikin sekaisin.. Hups.

Tein viereiseen metsään ihan lyhyet jäljet molemmille, Linkalle oikein superlyhyen. Ajattelin ettei se kuitenkaan hokaa jälkiä haistella vaan syöksyy ilmavainulla kupille tai jää hölmönä töröttämään paikoilleen. Ehheh.. Linkapa olikin mielettömän tarkka jäljestäjä, vaikka teki ensimmäistä kertaa! Soda taas paino kaasun pohjaan ja syöksy suoraan kupin ohi ja siitä jotenkin omalle kupille. Huomasin että olin päättänyt jäljet melkein vierekkäin, vaikka kuvittelin välissä olevan ihan hyvin matkaa.. Ens kerralla Soda ei jäljestä ruokaa tai ainakaan superherkkua varsinkaan tyhjällä mahalla.

Molemmat on myös opiskelleet takapään käyttöä tuolien ja pahvilaatikoiden avulla. Takajalkojen nostelua ja esteille peruutusta siis :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti