lauantai 26. marraskuuta 2011

Ei yhtään hyllyä!!

Eilen käytiin vähän reenaamassa Hannan ja Papun kanssa, Sodalle kehkeyty lähinnä hyppyreeniä (puotti törkeesti rimoja) ja saatiin lopulta se keskittymään ihan hyvin hyppäämiseen. Lisäks keppejä ja Soda haki törkeen hyvin alotukset, ei varmaan yhtään virhettä, matkalla harppo muutaman kepin kerran tai pari. Sitten puomilla muutama kontaktireeni eikä siinäkään mitään ongelmaa, vaikka en hidastanut kontaktin kohdalla itse yhtään (= yritin olla hidastamatta). Sinne se jäi napottamaan hienosti. Harmi vaan, että ne on lähinnä A ja keinu, mitkä se tulee läpi...

Tänään oli jälleen aikanen kisalähtö, vuorossa Jyväskylä ja tuomarina oli Johanna Wüthrich. Pienenä hidasteena Sodan yöllä saama älytön ripuli (johtu varmaan edellisen päivän tuoreista maksanameista).. Koko yö juostiin metsään ja takasin, välissä siivottiin yhdet ripulit lattialta ja oksennuskin tuli rappukäytävään, mutta Linka kerkes onneks siivota sen ennen kun ehdin ei:n vertaa sanoa. Mutta Linkan rautavatsa näyttää kestävän mitä vaan. Kaikesta huolimatta A-radalta tuli 5 ja B-hypäriltä 15. Molemmilla 5 kepeiltä ja tokalla Soppa räiski lisäks kaks rimaa. Ekalla sijotus 4, tokalla 8.
 

Kotimatkalla pysähdyttiin läheisellä hiekkakuopalla auringon jaksaessa kerrankin näyttäytyä ja saipa Soda kotona vihdoin maitohappobakteerejakin vatsaa helpottamaan :> Josko se huomenna ois taas täydessä terässä. Huomenna Linkakin pääsee mukaan, kun ei tarvi (toivottavasti) tuon ripulipyllyn kanssa ravata koko aika pitkin pöheikköjä.
Ja muutama kokeilukuva sisältä uudella (ah, vihdoin!) kameralla
Lälläslää etpäs osaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti