maanantai 3. lokakuuta 2016

Tokat kisat ja perjantain treenit

Tässä ensin perjantain treenivideo. Pisin ja paras pätkä jäi kuvaamatta, mutta ehkä siihen ei maailma kaadu.

Sitten nämä sunnuntain ACE:n kisat, jotka oli siis Nevan tokat. Edelleen asennoiduin, että mennään testiajoihin. Neva ei ole vielä oppinut erottamaan keinua puomista, eikä siis tehnyt treeneissä sitä kertaakaan radalla ykkösellä oikein, vaan eka yritys on mennyt lentokeinuksi. Nyt se kisoissa yllätti ja hoiti molempien kontaktiratojen keinut hienosti!

Ekalla radalla hämäännyin tuosta epävarmasta puomista (luulikohan keinuksi??) ja sössin sen jälkeisen putken ja sitten vielä A:n siihen perään. Eli siltä radalta tuli 10 ja kuudes sija.

Tokalla radalla oli korkeampi vire. Eka rima putosi, johon ois kyllä pitänyt jo puuttua.. Sitten sivusilmällä huomasin että puomilla tapahtui jotain, mutta kerkesin jo päästää seuraavalle hypylle, kun tuli mieleen että ois pitänyt uusia. Eipä sitten uusittu.. Jotta näin. Videolta paljastuikin mitä siellä puomilla oikein tapahtui.

Kolmannen radan meinasin jättää kokonaan lataamatta, se meni ihan överiksi :D Tuli yksi rimakin, johon en myöskään puuttunut.. Pitää kehittää valmis suunnitelma tulevia kisoja varten, että mitä oikein teen kun rima tippuu. Treeneissä pistän Nevan maahan, nostan riman ja otetaan uusiksi, mutta en mä tiedä voiko sillein kisoissa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti