lauantai 7. marraskuuta 2015

Neva ACE:lla ja hups

Eilen oltiin tosiaan siellä ACE:lla taas :) Tällä kertaa Nevalla huiteli vire pilvissä, eli päästiin pikkuhiljaa siihen meidän pahimpaan ongelmaan käsiksi. Ah ihana vireongelma. Mutta eipä sen kummempia lätinöitä tällä kertaa. Radalla oli 20 estettä, mutta kovin montaa me ei tosiaan menty :D 

Ja videolta hienosti näkyy miten ekalla vuorolla mulla on omatkin jalat ihan solmussa (vaihteeks). Ei vaan pysty kääntyy noin päin! Oisin halunnu kääntyä hypystä poispäin niin oisin osannu lähteä paljon mukavammin liikkeelle, tuntui että se siiveke oli jotenkin ihan edessä :P Tokalla pätkällä Neva teki tosi hienosti töitä, niistoa mä en ole koskaan oikeastaan kummankaan koiran kanssa treenannut, että jo oli aikakin!

Tää päivä on mennyt oikein urakalla koirahommissa. Ensin aamulla Sodan ja Tepon kanssa metsään, myöhemmin Linka pääs metsään pyrripoika-Ringon ja bulli-Hildan kanssa. Sieltä tultua ravuutin Nevaa hyvän lenkin pyörällä, sitten vielä agihommiin tuohon hallille.

Tein molempien poikien kanssa puomia ja keppejä, ihan lyhyet muutamien toistojen treenit.

Soda ei tehnyt yhtään virhettä kummallakaan! Jipiii! Tähän sisältyy myös se hups. Sodanhan piti jäädä lepuuttamaan, mutta ilmoitinkin sen kisoihin viikon päähän! Sitten voi kaikessa rauhassa lepuuttaa :) Soda ei ole juuri treenannutkaan, joten ilman sen suurempia odotuksia kisataan. Vaikka eihän se vika nolla ykkösistä koskaan ois pahitteeks.

Neva aloitti puomilla. Nyt kun kaveri oli mukana niin rakennettiin koko puomi matalana, mutta ei Neva sitä kokonaisena mennyt. Yritin nostaa sitä puoliväliin mutta eihän tuota ankeriasta pysty nostamaan :D Se siis sai itse loikata sinne ja itse kontaktin otti kyllä superhyvin! Hyvä siitä tulee, vaikka ehkä hetki vierähtääkin :) Keppejä Neva teki myös tosi hienosti sekä niin että jäin taakse, että mun painellessa ohi. En muista että Nevakaan ois tehnyt keppivirheitä? Varovasti otettiin samalla sekä lievää avointa kulmaa että hieman jyrkempää suljettua.

Tässä vielä pläjäys kuvia ja pari videoo puhelimen uumenista!
Neva kyttää meidän pihassa sapuskoivia harakoita. Ne vissiin syö koirankakkaa??

Ihan sopuisasti rinnakkain aina puuhastelevat :D

Kun harakka kävelee, niin Nevakin kävelee..


Oho! Katolla on toinen!


ACE:n treenien jälkeisellä kävelyllä pari viikkoa sitten :)

Pihaleikkejä :)

Torstaina Nevalla oli ongelma! Pallo oli jäätynyt :D

Käytiin pururadalla köpöttelemässä aamusella :)


Doriskin vähän ulkoili :)

Mulla on ollut töissä tämmöinen projekti :D Oon kopioinut mun piirtämää Nevan kuvaa varmaan ties miten monta ja värittänyt aina uudestaan ja uudestaan.. Saa nähdä montako pitää vielä tehdä että on hyvä :D

Hirviöt päiväunilla

Tänään siellä metsässä!


Vähän oli paikat rempallaan :P
Lenkin jälkeen ei edes pesu masentanut Sodaa :)

Linka oli Sodan lenkin aikana yrittänyt päästä herkkuihin käsiksi, mutta nyt oli uudet salvat pitäneet! Pääsi siis vain kaappeihin ja laatikoihin, joista ei ruokaa löytynyt :)

Linka ja kaverit :)

Neva lähdössä ravailee :)

Ja miltä täällä kaiken ulkona ramppaamisen jälkeen näyttää.. Jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti